Carole Baskin (Tiger King) komt uit de kast: ‘Ik ben biseksueel’

Het was even rustig rondom Tiger King, maar Carole Baskin zorgt weer voor de nodige aandacht. Ze komt uit de kast.

Wellicht ben je Tiger King misschien vergeten, maar het was dit jaar een enorm grote hit. We zagen hierin de avonturen van verschillende dierentuineigenaren zoals Joe Exotic en Carole Baskin. Het einde weten we maar al te goed: Joe Exotic eindigde in de cel voor het beramen van een moord op Carole Baskin, wat uiteindelijk mislukte. Desondanks zijn de hoofdrolspelers nog steeds vol in het nieuws.

Carole Baskin doet een onthulling

Dit keer is het Carole Baskin die uit de kast komt met nieuws. Dit keer letterlijk want ze laat weten aan PinkNews dat ze biseksueel is. De eigenaresse van Big Cat Rescue doet bijzondere uitspraken in een YouTube-video. “Ik heb mezelf altijd beschouwd als biseksueel. Hoewel ik nooit een echtgenote heb gehad, zou ik dat net zo goed kunnen hebben als een echtgenoot.”

Het liefdesleven spreekt natuurlijk ook een rol in Tiger King. Zo gaat het in een aflevering over haar ex Don Lewis. Hij verdween in 1997 op mysterieuze wijze. De zaak is nog altijd niet opgelost. Zowel Joe Exotic als de familie van Lewis denken dat Baskin achter de verdwijning zit. Zo is het testament van haar man vervalst waarbij al zijn bezittingen naar Baskin gingen. Lewis zat er toen warmpjes bij. Zij ontkent er ook maar iets mee te maken heeft. Tegenwoordig is Baskin samen met Howard Baskin. De twee zijn sinds 2004 met elkaar getrouwd.

Tiger King Joe Exotic een slehct voorbeeld.

Van Tiger King Joe Exotic heeft Carole Baskin voorlopig geen last. Hij zit nog 22 jaar vast voor het plannen van de moord en het mishandelen van dieren. Zo zou hij verschillende tijgers na het doden begraven hebben in zijn dierentuin. Baskin vindt Exotic dan ook een slecht rolmodel voor de lhbt’ers: “Hij is een slecht voorbeeld voor de hele gemeenschap.”

Ondertussen is wel nog steeds aan het ruziën met Jeff Lowe. Ook die twee kunnen elkaar niet luchten of zien.

Reageer op artikel:
Carole Baskin (Tiger King) komt uit de kast: ‘Ik ben biseksueel’
Sluiten