Daniel Koster
Daniel Koster Apple 11 feb 2016

Bescherm je smartphone met deze nuttige iPhone cases

Eén van onze redacteuren maakte eens de grove fout om zonder smartphonehoesje op stap te gaan. Het resultaat? Een gebroken scherm dat je voor 140 euro laat repareren. De moraal van het verhaal? Koop een hoesje om je telefoon te beschermen! Als je dan toch een case aanschaft kun je er net zo goed eentje kopen die andere nuttige functies vervult. Wij hebben een aantal iPhone cases voor je in petto die meer doen dan enkel je iPhone beschermen!

Mobiele fotografie naar een hoger niveau tillen

We zijn innovatief zo ver dat je prachtige foto’s met je smartphone kunt maken. Toch doen die foto’s nog flink ten onder aan foto’s die je met een DSLR kiekt. Dat gat wordt wat opgevuld door de Moment Case. Deze biedt de beste lenzen voor mobiele fotografie in de vorm van een hoes. De case zelf kost een kleine 45 euro en daar kun je dan dé lens voor jou aan toevoegen voor extra kosten!

Een case die al je gesprekken voor je opneemt

Ben jij iemand die bijvoorbeeld vaak interviews via de telefoon afneemt of op een andere manier behoefte hebt om je gesprekken te loggen? Dat kan via deze hoes. Het aparte ding bewaart namelijk je gesprekken voor je. Gebruik ‘m alsjeblieft wel met respect voor iemands privacy. Zomaar gesprekken opnemen is niet de bedoeling. Bestellen kan hier voor 35 euro exclusief vijftien euro aan verzendkosten.

Altijd wat extra juice bij je

Ben jij een iPhone-poweruser? Dan overkomt het je vast dat je zonder batterij komt te zitten. Nu kun je daar een externe, oplaadbare batterij voor meesjouwen, maar je kunt dat ook via een hoesje doen. Deze vinden wij een topper, aangezien je de batterij ook uit het hoesje kunt klikken. Zo heb je een ‘normaal’ hoesje als je niet een wat logger hoesje aan je phone wilt hebben, maar altijd een batterij bij de hand voor wanneer je zonder stroom komt te zitten. De hoes kost een kleine negentig euro (exclusief 26 euro aan verzendkosten).

De ideale case voor als je regelmatig in aanraking met water komt

De één laat zijn telefoon wel eens in het toilet vallen, de ander is op wintersport of vaak in de wildernis te vinden. In elk geval heb je behoefte aan een telefoon die tegen water kan. Daar zorgen de Fré cases van Lifeproof voor, want die maken je iPhone waterdicht! Dat doen ze voor prijzen beginnen vanaf de 72 euro.

De lederen hoezen van de Nodus Collection

De Nodus Collection heeft twee lederen hoezen ontwikkeld die je iPhone in stijl beschermen. Daar blijft het echter niet bij. Je kunt ze namelijk ook via magneten aan de muur bevestigen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld tijdens het koken recepten op je phone checken of vanuit je werk een soort van tweede scherm voor je berichten creëren. Handig! Ze kosten hier een kleine zeventig euro.

Bonus (en super freaky)

Gewoon omdat het kan hebben we nog een bonus-hoesje voor je in de aanbieding. Het is nog een beetje onduidelijk of je ‘m daadwerkelijk kunt aanschaffen, maar dat maakt ‘m niet minder freaky. Dit is namelijk een hoesje in de vorm van een oor. Volgens de ontwikkelaar voelt-ie daarnaast ook nog precies zo aan als een oor. Bah! Het effect van zo’n case aan je oor lijkt ons daarentegen wel geinig.

Reageer op artikel:
Bescherm je smartphone met deze nuttige iPhone cases
Sluiten