Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 20 dec 2016

Casey Neistat bouwt gigantische drone die hem met een snowboard laat vliegen

Casey Neistat is de koning van Catan. Ook al is hij gestopt met vloggen, hij blijft een succes op YouTube. Voor zijn laatste parel heeft hij een drone laten bouwen waarmee hij met een snowboard onder zijn voeten de lucht in vliegt.

Neem drones, je hebt ze in alle soorten en maten, alleen was er nog geen drone ontwikkeld die een mens de lucht in schiet. Dronesurfen op het water bleek al geen probleem, maar Casey wilde met een snowboard de lucht in. Resultaat: samen met zijn crew bouwt hij een drone die dit voor elkaar krijgt:

Holy sh*t. Heb je de video afgekeken? Op het eind wordt het namelijk ├ęcht spectaculair. Hier heb je skills, een gezonde dosis lef en een goede sponsor voor nodig. Casey Neistat heeft namelijk Samsung al een tijdje omarmt om vette content voor te maken. En dat weet hij zonder verkooppraatje perfect met zijn publiek te delen. Chapeau Casey, chapeau.

Voor het geld hoeft hij het overigens niet te doen. Onlangs verkocht hij zijn bedrijf Beam voor 25 miljoen aan CNN. Ben jij overigens ook nieuwsgierig naar drones? Check dan wel even de regelgeving voor drones in Nederland. Er zijn namelijk aardig wat regels waar je rekening mee moet houden. Enjoy flying!

Reageer op artikel:
Casey Neistat bouwt gigantische drone die hem met een snowboard laat vliegen
Sluiten