Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 15/03/2019

Castlevania-maker komt met Gods and Heroes-anime voor Netflix

Op Netflix heb je veel anime om uit te kiezen. Eén van de betere is wat ons betreft Castlevania. Het heeft een toffe stijl, een boeiend verhaal en zeer toffe vechtscenes. De maners van deze reeks hebben samen met Netflix een nieuw project aangekondigd: Gods and Heroes. Het is een animatie die gebaseerd is op Griekse mythologie.

Gods and Heroes naar Netflix

Het verhaal van de serie gaat over een jonge man die door zijn volk aan de kant is gezet. Daarbij leert hij al snel dat hij meer is dan een gewone man. Hij is de bastaard-zoon van de god Zeus. Dat geeft hem speciale krachten en zorgt er bovendien voor dat hij de uitverkoren persoon is om de hemel en de aarde te redden. Maar daarbij zit eigenlijk alles en iedereen hem in de weg. De goden willen hem dood en ook de demonen zien hem liever ook in een graf liggen. Wat dat betreft heeft hij het dus niet makkelijk.

Gods and Heroes

Gods and Heroes wordt gemaakt door dezelfde animatiestudio die eerder verantwoordelijk was voor de Castlevania-animatie reeks. Daarnaast is de serie gemaakt door de Charley en Vlas Parlapanides. Zij waren eerder verantwoordelijk voor het script van de live-action Death Note-film die overigens net als deze serie ook op Netflix is uitgebracht.

De stem van het hoofdpersonage in de serie wordt verzorgd door Jason O’Mara (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.). Andere stemmen worden gedaan door Mamie Gummer (True Detective), Derek Phillips (Friday Night Lights), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Jessica Henwick (Luke Cage), Melina Kanakaredes (The Resident), Claudia Christian (Babylon 5) en Elias Toufexis (The Expanse).

Netflix heeft voor het eerste seizoen acht afleveringen besteld. Wanneer de reeks precies gaat komen, dat is nog maar de vraag. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Netflix? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Castlevania-maker komt met Gods and Heroes-anime voor Netflix
Sluiten