Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jul 2019

Probeer Catherine: Full Body nu zelf via de gratis demo

Catherine: Full Body is een remaster van de game Catherine. Die game verscheen in 2011 en is een titel die gemaakt is door hetzelfde team van de Persona-reeks. Catherine vertelt het verhaal van Vincent, die een vriendin heeft genaamd Catherine. Maar tegelijkertijd heeft hij ook een minnares genaamd Catherine. Via verschillende puzzels in de game doorloop je het verhaal. Mocht je de game destijds gemist hebben, dan is het goed om te weten dat de game dit jaar opnieuw wordt uitgebracht met extra content. En vanaf vandaag kun je aan de slag met een demo van de game om te kijken of het iets van je is.

Catherine: Full Body-demo te spelen

Catherine: Full Body vertelt voornamelijk het originele verhaal, maar heeft tegelijkertijd ook een nieuw personage toegevoegd in de vorm van Rin, waardoor het verhaal wellicht nog wat lastiger is. In Japan is de game al een tijdje beschikbaar en werd hij goed ontvangen. Op 3 september komt de game uit in Europa. Mocht je nu alvast willen weten of de game iets voor jou is, dan kun je op de PlayStation 4 nu de demo proberen.

Naast de verbeterde graphics heb je ook nieuwe tussenfilmpjes, waar onder andere Rin een prominente rol speelt. Daarnaast kun je rekenen op 500 verschillende puzzels om mee aan de slag te gaan. Ook heb je nog twee nieuwe modi. Naast de Arrange Mode is met name de Safety Mode interessant. Mocht je het verhaal willen volgen en niet te veel gedoe hebben met de puzzels, dan kun je in deze modus de puzzels overslaan. Daarnaast is ook al bekendgemaakt dat er na de release dlc komt, waardoor het personage Joker uit de Persona-reeks zijn opwachting maakt.

Catherine: Full Body

Mocht je na de demo zin hebben om de game te halen, dan kun je hem hier scoren. En voor meer over gaming kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Probeer Catherine: Full Body nu zelf via de gratis demo
Sluiten