Ilona Braam
Ilona Braam Smartphones 8 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Smartphones tegenwoordig te duur? Het kan nog veel duurder

Het lijkt de laatste paar jaren een trend te zijn dat smartphones maar steeds duurder worden. Waar er nog behoorlijk wat ophef was over de prijs van de iPhone X, zitten tegenwoordig steeds meer smartphones met hun prijskaartjes tegen de duizend euro aan. Maar als je dacht dat duizend euro duur was, heb je nog geen kennis gemaakt met de site Caviar. Daar betaal je gerust duizenden euro’s voor je iPhone of Samsung Galaxy toestel. Je smartphone is dan wel uitgerust met uitbundig veel weelde van titanium tot goud en diamanten.

Duurste iPhone Xs ooit?

Zo kun je bij Caviar bijvoorbeeld een reeks aan verschillende iPhone Xs uitvoeringen kopen. Je moet dan wel erg verliefd zijn op het toestel, want het goedkoopste model komt met een prijskaartje van 3.801 euro. Hiervoor krijg je een iPhone Xs met 64GB aan opslagruimte. De bling bestaat uit een titanium basis met een paneel van koolstof.

Caviar iPhone Xs

Wil je nou echt de blits maken en voor het duurste model gaan, dan kost je dat een slordige 20.000 euro. Dat vinden we pas duur, maar je krijgt dan wel het allernieuwste Grand  Complications Skeleton Diamond Edition model. Onder de motorkap krijg je 256GB aan opslagruimte en de buitenkant is versierd met het mechanisme van een klok. Verder is het ding uitbundig voorzien van goud, titanium en maar liefst 252 diamanten. Het geheel wordt voor de goede orde afgemaakt met saffierglas.

Caviar iPhone Xs

Samsung Note 9 als goudstaaf

Maar hoe duur die laatste iPhone Xs ook is, het kan altijd nog extremer. Zo heeft Caviar ook een Samsung Galaxy Note 9 in de “aanbieding” voor maar liefst 52.000 euro. Het bedrijf is van mening dat de Note 9 dusdanig indrukwekkend is, dat hij de meest luxe behandeling verdient die er ooit is geweest. Het resultaat is een smartphone die eruit ziet als een goudstaaf en waar daadwerkelijk een kg aan 24 karaat goud aan is besteed. Het toestel lijkt dus niet alleen op een goudstaaf, maar je loopt daadwerkelijk met een goudstaaf rond. Misschien dat het handig kan zijn als de apocalypse ooit komt.

Caviar Samsung Galaxy Note 9

Of toch alleen een case

Als het je allemaal toch wat te duur is maar je wel wilt genieten van de Caviar Luxe, kun je ook voor alleen een case gaan. De prijzen variëren dan van 555 euro tot 1.208 euro. Nog steeds behoorlijk prijzig, maar in ieder geval besteed je dan niet een bedrag waar je ook wel een auto voor zou kunnen kopen. Maar zoals gezegd kunnen smartphonemakers er tegenwoordig ook zelf wat van en Samsung’s opvouwbare Galaxy F zou zelfs twee keer zoveel gaan kosten als Apple’s iPhones.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Caviar

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Smartphones tegenwoordig te duur? Het kan nog veel duurder
Sluiten