CES 2018: lees hier alles over de nieuwste gadgets van 2018

Rutger Houweling 4 jan 2018 Tech

De Consumer Electronics Show (CES) 2018 gaat van start. De CES 2018 is ‘s werelds grootste technologiebeurs waar je de nieuwste gadgets vind en tot en met 9 januari 2018 de innovatieve toekomst wordt gepresteerd. Daarom vind je op WANT.nl ook dit jaar weer een dossier met alle updates.

CES 2018: hét event voor de gadget-liefhebber

Het gadget-walhalla barst los en de eerste gadgets zijn al geïntroduceerd. De CES 2018 draait echter niet alleen maar om gadgets. Ook high-tech speelgoed, nieuwe autotechnologieën en robots spelen een grote rol op de beurs. Wij zijn helaas niet live aanwezig, maar houden vanuit de redactie wel alles scherp in de gaten. Je kunt dagelijks in ons speciale CES 2018 dossier terecht om de laatste updates te checken. Maar wat kun je zoal verwachten?

ces 2018

Ieder jaar kun je weer grotere televisies met een hogere resolutie, zoals deze LG 8K TV, verwachten. Hopelijk worden er in ieder geval meer televisies gepresenteerd die HDR ondersteunen. En bij de CES 2018 denk je ook aan nieuwe drones, zelfrijdende voertuigen en nog meer wearables waarmee wij onze gezondheid kunnen verbeteren. Fitbit en Polar hebben echter geen booth op de CES dus verwacht geen toppers binnen dit segment.

Voorgaande jaren zagen wij nog een hoop virtual reality-apparaten, maar de focus zal dit jaar meer op augmented reality liggen. De vraag is echter wat voor hardware er aan AR wordt gekoppeld. Gaan we meer apparaten zoals de Lenovo Mirage AR-headset zien?

Smarthome it is

De categorie die naar alle waarschijnlijkheid de grootste indruk gaat maken is smarthome. Slimme gadgets voor in huis worden steeds goedkoper en bruikbaarder. Denk aan slimme verlichting en aan slimme speakers zoals de Sonos One, Google Home en de Apple HomePod die eraan komt. Voice-aansturing zal in 2018 een belangrijke groei gaan doormaken en apparaten worden hierop afgestemd.

Tot slot mogen de Bluetooth headphones, 5G-technologie én elektrische skateboards niet ontbreken. Stay tuned en houd ons CES 2018 dossier in de gaten.

Reageer op artikel:
CES 2018: lees hier alles over de nieuwste gadgets van 2018
Sluiten