Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

CES 2020: Acer Predator komt met drie nieuwe gamingmonitoren

Tijdens de CES heeft Acer via zijn Predator-lijn drie nieuwe gamingmonitoren onthuld. Het gaat om flinke jongens, die wellicht te groot zijn voor een gemiddeld gamingbureau.

Dit heeft Acer via een persbericht bekendgemaakt. Het gaat om de de 32 inch Predator X32, de Predator X38 van 37,5 inch en de 55 inch Predator CG552K. Die laatste is dus al de grootte van een flinke televisie in de huiskamer.

De gamingmonitoren van Predator

We beginnen dit overzicht met de Predator X32. Deze maakt gebruik van de NVIDIA G-sync Ultimate technologie, wat ideaal is voor de fanatieke games. Hij maakt gebruik van een resolutie van 3840 bij 2160 en ondersteunt HDR. Verder is het een 144 Hz-beeldscherm, waardoor beelden soepel in elkaar over vloeien. Hij kent drie HDMI-porten, een Display-port en vier USB 3.0-porten. Daardoor kun je je verschillende spelcomputers, pc’s en accessoires makkelijk aansluiten.

Predator X32
De Predator X32 (Bron: Acer)

De Predator X38 is voorzien van een gebogen scherm. Dat moet er voor zorgen dat je een beter overzicht hebt. Hij maakt gebruik van een resolutie van 3840 bij 1600. De refresh rate is tot 175 Hz op te voeren, dus ook dat is behoorlijk indrukwekkend. Wel heeft hij qua porten minder mogelijkheden. Je moet het doen met een enkele HDMI- en een Display-port. De vier beschikbare USB-porten maken wel weer wat goed.

Predator X38 (Bron: Acer)

Tot slot heb je dus nog de reusachtige Predator CG552K van 55 inch. Hij maakt gebruik van een resolutie van 3840 bij 2160 en is een OLED-scherm met een refreshrate van 120 Hz. Dat is behoorlijk wat voor een scherm van deze grootte. Met drie HDMI-porten, 2 Displayporten, een USB-C-port en twee ‘gewone’ USB-porten kun je er alles op aansluiten.

Predator CG552K (Bron: Acer)

Het zijn monitoren die qua specificaties behoorlijk indrukwekkend zijn. Daar staat dan ook wel een prijskaartje tegenover. De X32 kost al 3299 euro en moet in het tweede kwartaal verschijnen. De X38 verschijnt in april met een prijs van 2199 euro. En tot slot heb je nog de CG552K welke in het derde kwartaal verschijnt voor 2699 euro. Wil je meer lezen over alles dat op de CES speelt? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
CES 2020: Acer Predator komt met drie nieuwe gamingmonitoren
Sluiten