Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Cars 9 jan 2020

CES 2020: de elektrische Ford Mustang is een stuk ruiger dan gedacht

Toen de elektrische versie van de Ford Mustang werd aangekondigd, was er nogal wat commentaar te vinden over het uiterlijk. Hij zou niet “mustang” en “ruig” genoeg zijn, iets waar we zelf overigens ook wel een beetje mee zaten. Maar op CES 2020 hebben we gezien dat deze gedachtes alles behalve juist zijn.

Er werd al jaren over de Ford Mustang Mach-E gesproken, maar het eindresultaat konden we lange tijd niet bewonderen. Tijdens CES 2020 is daar, voor ons dan, verandering in gekomen. De auto, die in november 2019 het daglicht zag, stond op de beursvloer zodat wij hem eens goed konden bekijken.

Ford Mustang Mach-E: zo ziet hij eruit

Er mag dan veel te doen zijn geweest om de elektrische Ford Mustang Mach-E, maar het eindresultaat oogt fantastisch. Is het echt een typische Mustang te noemen? Sommige mensen zeggen van niet, andere mensen kijken naar het 2019-model van de Ford Mustang en zeggen vervolgens van wel.

Maar hoe je het ook went of keert: de Mach-E ziet er ontzettend strak uit. Of het nu gaat om de voorkant

Ford Mustang CES 2020
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

De zijkant

Ford Mustang CES 2020

De achterkant

Ford Mustang CES 2020
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Of de bovenkant (ze hadden ’em subtiel op de muur geplakt)

Ford Mustang CES 2020
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Wij zijn uiterst te spreken over de auto. Jij ook?

De keuze is reuze, de prijs valt mee

Ford brengt maar liefst drie verschillende versies van de Mach-E op de markt. Het begint bij het basismodel van de Ford Mustang Mach-E, die een prijskaartje heeft van €49.925. Voor wie een stapje hoger wil is het mogelijk om voor de AWD versie te kiezen die vanaf €57.665 te halen is. Daarbij heeft Ford er ook voor gekozen om een First Edition van de auto op de markt te brengen, die gepaard gaat met een startprijs van €70.940.

Uiteraard komt iedere variant met zijn eigen specificaties. Weten welke specificaties dat zijn, check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
CES 2020: de elektrische Ford Mustang is een stuk ruiger dan gedacht
Sluiten