CES 2020: HP gaat los en introduceert PC’s, displays en accessoires

HP is helemaal los gegaan tijdens de CES 2020 in Las Vegas. Het bedrijf kondigde onder andere PC’s, displays en accessoires aan op de elektronica-beurs.

Tijdens CES pakken bedrijven hun kans om nieuwe producten aan het publiek te tonen en we kunnen wel stellen dat HP die kans pakt deze week. Zo introduceerde het bedrijf onder andere de HP Spectre x360, de Elite Dragonfly en twee nieuwe docking stations.

We zetten de boel ouderwets op een rijtje.

HP introduceert nieuwe laptops tijdens CES 2020

HP CES 2020
Kiek ’em stoan (Afbeelding: HP)

HP heeft tijdens onthulling onder andere de HP Spectre x360 15 aangekondigd. Het bedrijf introduceert daar, naar eigen zeggen, de meest krachtige Spectre tot nu toe mee. De laptop gaat gepaard met een 10e generatie Intel i& processor en wordt grafisch gezien ondersteund door Nvidia Geforce graphics. De batterij moet voor een accuduur van 17 uur zorgen.

Verder beschikt de laptop over een 4K OLED display van 15.6-inch, die beschikt over een screen-to-body ratio van 90%. De Spectre x360 is voorzien van een vingerafdrukscanner, een Webcam Kill Switch, de kleinste IR-camera (2.2mm) op een laptop en toegang tot Express VPN en LastPass.

HP Spectre x360 15 is naar verwachting in april beschikbaar. Prijs wordt rond die tijd pas bekendgemaakt.

Daarnaast kondigde HP ook de ENVY 32 All in One aan (AiO). Een laptop dat, als we de specificaties mogen geloven, ook alles te bieden heeft. Zo beschikt het apparaat tot een 65W 9th Gen Intel Core i7 processor, minstens een NVIDIA GeForce RTX 280 graphics, tot wel 32GB aan werkgeheugen en minstens 1TB aan opslagcapaciteit in de vorm van een Dual SSD.

HP ENVY 32 AiO is nu beschikbaar vanaf €2699.

HP CES 2020
Je mag hem best AiOn (Afbeelding: HP)

Overal veilig werken met Elite Dragonfly

Veiligheid en privacy zijn veelbesproken onderwerpen in 2019 en HP lijkt daar met Elite Dragonfly op in te haken. Door de nieuwe serie laptops is het mogelijk om overal en altijd in contact te staan met het internet. Dat doe het bedrijf met de eerste business class convertibel met 5G20.

HP Elite Dragonfly is voorzien van een 10e generatie Intel Core processor en beschikt over geavanceerde connectiviteit en privacy. De laptop is duurzaam (gemaakt met oceaangebonden plastic materiaal en 82% mechanisme onderdelen is recycled materiaal), beschikt over een ingebouwde Tile en is vanaf deze zomer beschikbaar. De prijs moet nog bekend gemaakt worden.

HP CES 2020
In eerste klas gaan zitten om een Elite-product te promoten. Slim! (Afbeelding: HP)

HP strooit met accessoires

En zoals we zeiden slingerde HP ook in het rond met accessoires. Uiteraard niet letterlijk (zou potdomme wat zijn), maar figuurlijk. Het bedrijf kondigde onder andere twee nieuwe Advanced Docking Monitors aan in de vorm van de HPE42d G4 en E27d G4 (catchy namen hoor). Het zijn intelligente beeldschermen die werkruimten samen kunnen brengen door slechts 1 USB-C kabel voor video, gegevens en tot wel 100W aan vermogen. Druk 1 knop in en zowel je laptop als je beeldscherm wordt van stroom voorzien.

Daarbij zijn de Renew Sleeve en de Renew Series geïntroduceerd. Bij aanschaf van die eerste help je het milieu, gezien het feit dat deze hoes gemaakt is van gerecyclede plastic flessen en zo min mogelijk productieafval. De Renew Series bestaat uit een rugzak, topload, shopper, en dunne tas die ook gemaakt zijn van PET flessen die een tweede leven krijgen.

En vergeet dan ook zeker niet de HP Spectre Folio Backpack en Topload die ook het daglicht hebben gezien. Ze zijn voorzien an een waterbestendige gewaxte canvas buitenkant om apparaten veilig en droog te kunnen houden. Daarbij beschikken zo over een RFID zakje voor je paspoort en creditcard en is iedere tas ontworpen om daar een laptop in te duwen (van maximaal 15.6-inch).

HP CES 2020
MotherDocking nieuw (Afbeelding: HP)

Meer over CES 2020

Stijgt je lichaamstemperatuur, net als bij ons, naar standje sambal van tech? Dan is het goed om te weten dat deze week de CES 2020 in volle gang losbarst in Las Vegas. Op de grootste techbeurs van de wereld vinden we de nieuwste innovaties voor de komende jaren en wij zijn er dit jaar bij!

Alles lezen over de CES 2020? Check dan zeker even ons overzicht!

Reageer op artikel:
CES 2020: HP gaat los en introduceert PC’s, displays en accessoires
Sluiten