Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 7 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

CES 2020: MSI komt met laptop met 300Hz display

We vonden het al indrukwekkend dat er deze week tijdens de CES een beeldscherm is onthuld met een 360Hz display, zoals je hier kunt lezen. Maar de nieuwe laptop van MSI met een 300Hz display is minstens zo indrukwekkend.

Want nu heb je dus een krachtige laptop en een extreem goed scherm voor esports in één. En dat is eigenlijk nog maar het begin van deze indrukwekkende laptops.

MSI laptops met een 300Hz display

Het gaat om de MSI GS66 Stealth en de GE66 Raider. Naast het feit dat je de laptops kunt uitrusten met een scherm van 300Hz hebben ze onder andere een indrukwekkende batterij. Het gaat om een 99,9Wh batterij, die er voor zorgt dat je echt een hele tijd los kunt gaan zonder dat je de laptop op stroom hoeft aan te sluiten. Daarbij moet wel gezegd worden dat het scherm waarschijnlijk een groot gedeelte van de stroom opvreet. Daarmee zit de laptop overigens net onder de grens van de 100Wh die je mee mag nemen in het vliegtuig. Het verschil tussen de twee is dat de Raider iets meer lampjes heeft en er meer uitziet als een gaminglaptop. Ook heeft deze een SD-kaartslot.

De Stealth (Bron: MSI)

Het gaat overigens om laptops met een scherm van 15,6 inch scherm, die uitgerust kunnen worden met de 10th Gen Intel Core i9 H-series processors en de meest recente videokaarten van Nvidia, waardoor je er dus flink op kunt gaan spelen. De laptops van MSI moeten later dit jaar uit gaan komen. Wanneer dat precies gebeurt, dat is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk hoeveel de laptops gaan kosten. Als je echter kijkt naar de mogelijkheden, dan zou het mij niet verbazen dat dit straks een model is waar je zo’n 3.000 euro voor neerlegt.

De Raider (Bron: MSI)

Wil je meer lezen over alles dat er speelt op de CES? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
CES 2020: MSI komt met laptop met 300Hz display
Sluiten