Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 11 januari 2020

CES 2020: alle ontwikkelingen en gadgets die je niet mag missen op een rij

Alles wat je moeten over de CES 2020

Het is je in de afgelopen dagen vast niet ontgaan dat de CES 2020 in volle gang was. De Consumer Electronics Show is de grootste beurs op het gebied van tech. Van smartphones tot vliegende auto’s en van opvouwbare computers tot kattenbakken met AI. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op de CES. WANT is erbij en hebben alles wat je moet weten op een rij gezet.

Net als alle andere jaren wordt de CES gehouden in het Las Vegas Convention Center. Sinds 1967 komen alle bedrijven die wat met tech doen hier hun nieuwe producten tonen. Van grote bedrijven als Samsung en Sony tot toffe start-ups die met vernieuwende ideeën de wereld willen veroveren. In januari komen ze allemaal samen om de wereld kennis te laten maken met de toekomst.

CES 2020: maak kennis met de toekomst

Zo maakten we tijdens CES 1970 voor het eerst kennis met de videorecorder. Vijf jaar later trok Atari alle aandacht met de aankondiging van Pong. Ook andere consoles zoals de Commodore 64, Amiga en NES werden hier ooit getoond. Vele jaren laten keken we in 2001 op de CES voor het eerst naar een plasma-tv en niet veel later zag de blu-ray disc het levenslicht.

Je kunt dus wel stellen dat de techniek van morgen, vandaag al te zien is op de CES. Wij houden het laatste nieuws nauwlettend voor je in de gaten en zijn zelf aanwezig op de CES 2020 zodat jij precies weet wat de toekomst ons gaat brengen. Hieronder hebben we al het nieuws, aankondigingen en de tofste gadgets voor je op een rij gezet.

Reageer op artikel:
CES 2020: alle ontwikkelingen en gadgets die je niet mag missen op een rij
Sluiten