Mark Hofman
Mark Hofman Tech 4 jun 2020

Las Vegas in 2021 gewoon het decor van een fysieke CES

Waar grote beurzen en evenementen worden afgeblazen wegen COVID-19, komt de Consumer Technology Association (CTA) met een heel ander geluid. CES, de grootste technologiebeurs ter wereld, keert ook in januari 2021 terug in Las Vegas. CES 2021 is dus gewoon een feit.

Dat maakt de CTA bekend. Op welke data de grote technologiebeurs doorgaat is op dit moment nog niet bekend, wel is de organisatie bezig met het opzetten van maatregelen. Zo zal het dragen van mondkapjes verplicht worden en mogen handen niet worden geschud.

CES 2021 gaat fysiek door in Las Vegas

CES 2021 is een ontzettend belangrijk evenement voor de Technologie-industrie. Het is zonder enige twijfel de grootste beurs ter wereld op dat gebeid. Vorig jaar waren er zo’n 175.000 bezoekers te vinden in Las Vegas. Wij waren er ook bij en hebben vijf dagen lang onze ogen uitgekeken naar wat de markt allemaal te bieden heeft. Iets dat niet alleen geldt voor mensen zoals wij, van de media, maar ook zeker voor andere mensen uit de markt. Denk hierbij aan verkopers, leveranciers en fabrikanten die allemaal met elkaar in contact komen dankzij deze beurs. Er hangt dus veel van af en daarom besluit de CTA om volgend jaar af te trappen met CES 2021 in Las Vegas.

Tegen de tijd dat de beurs van start gaat, is het Las Vegas Convention Centre net uitgebreid. Er is 980 miljoen dollar geïnvesteerd om het gebouw groter te maken en dat zou zomaar eens goed van pas kunnen komen in januari. Ondanks de zorgen omtrent COVID-19, lijken er dus plannen te zijn om alsnog heel veel mensen naar de beurs te krijgen. Al zal CES 2021 er wel degelijk iets anders uitzien dan voorheen.

CES 2020 Hyundai vliegende auto
Vliegende auto (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Zo wordt duidelijk dat er plannen gemaakt worden om CES 2021 in Las Vegas zo veilig mogelijk te houden. Het schudden van handen is dus een no-go en er wordt gesproken over een verplichting om mondkapjes te dragen. Wat er precies gebeurt krijgen we later nog te horen, maar de beurs gaat gewoon door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Las Vegas in 2021 gewoon het decor van een fysieke CES
Sluiten