Milton Broen
Milton Broen 12 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Cezeta 506; een toffe elektrische scooter in een klassiek jasje

We zien bijna alleen maar moderne scooters op de weg. Als we eens een klassieker voorbij zien scheuren kijken we automatisch op omdat ze niet meer zo veel voor komen. In Tsjechië is er nu een fabrikant aan de slag gegaan om een nieuwe scooter in een klassiek jasje te stoppen. Het resultaat is tof!

Cezeta 506

Het Tsjechische Cezeta is al tientallen jaren een bekende fabrikant van toffe scooters. Het merk staat bekend om het kenmerkende ontwerp van hun scooters uit de jaren zestig. De Cezeta 506 houdt dit klassieke uiterlijk echter vast, maar ‘onder de motorkap’ is-ie voorzien van de meest high-tech snufjes. De motor draait op een lithium batterij en houdt het tot zo’n honderd kilometer op één oplaadbeurt vol. Dat met een topsnelheid van ongeveer honderd kilometer per uur! Er zijn ook de nodige moderne accessoires beschikbaar voor de scooter zoals een oplader die werkt op zonne-energie, een alarm met afstandsbediening, GPS beveiliging en zelfs een smartphonehouder en -oplader. Via de bijgeleverde app kun je het batterijpercentage checken, de snelheid en acceleratie herprogrammeren en muziek streamen naar de speakers van de scooter via Bluetooth!

Kopen

Voor een prijs van zo’n 10.800 euro kun je de slimme scooter hier bestellen. Je weet in elk geval zeker dat je een hoop bekijks zult hebben met deze vette scooter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Cezeta 506; een toffe elektrische scooter in een klassiek jasje
Sluiten