Genoeg van cheaters en lamers in Among Us? Hulp is onderweg!

Among Us is een game die lekker toegankelijk is en wereldwijd momenteel door miljoenen gamers wordt gespeeld. En daar zitten helaas behoorlijk wat rotte appels tussen.

Zo zijn er heel wat gamers die het in Among Us leuk vinden om gebruik te maken van diverse cheats. Of ze vinden het nodig om andere spelers uit te schelden. In de nabije toekomst kun je daar wat beter op reageren.

Cheaters aangepakt in Among Us

Op de Steam-pagina van Among Us heeft de ontwikkelaar laten weten op de hoogte te zijn van de verschillende problemen die nu in de game spelen. Daar zijn inmiddels al wat oplossingen voor gevonden. Zo zijn er veranderingen op de servers doorgevoerd. Volgens de ontwikkelaar zorgen die al voor veel verbeteringen, maar zijn er tegelijkertijd nog genoeg andere dingen. Zo zijn er door de komst van anti-hack tools bugs verschenen. En zijn er nog altijd cheats die gamers kunnen gebruiken. En dat levert natuurlijk frustratie op.

Voer je tasks uit in de game (Afbeelding: InnerSloth)

Om het gecheat in Among Us wat verder binnen de perken te houden, komt de ontwikkelaar met accounts. Je zult je waarschijnlijk moeten gaan registreren in de game en uiteindelijk kun je dan gamers die cheaten gaan rapporteren. Dat moet uiteindelijk er voor zorgen dat de game wat leuker is om te spelen. En heb je minder snel dat frustratie van vervelende valsspelers of grof taalgebruik in de chat de overhand neemt.

Nog even door bijten

Voordat het echter zover is, zit je met Among Us nog even met de problemen zoals die er nu staan. Mocht je iemand tegenkomen die flink loopt te schelden of cheat, dan zit er op dit moment helaas niks anders op dan even een andere kamer vinden en daar een potje spelen. Wil je meer lezen over de populaire game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Genoeg van cheaters en lamers in Among Us? Hulp is onderweg!
Sluiten