Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn Apple 14 december 2014

Check deze Bluetooth speakercase/ oplader voor je iPhone

De draagbare Bluetooth-speakers van tegenwoordig worden steeds handiger en klinken steeds mooier. Het enige minpunt wat ze nu nog hebben is dat je ze los mee moet nemen. Je moet ‘m dus veilig opbergen in een hoesje en die moet weer in een tas. Veel te veel gedoe dachten de gasten die de PERI Duo Case hebben bedacht. Dit is een Bluetooth speaker die als een case om je iPhone gaat.

 
De PERI Duo Case is dus een speaker die je altijd handig met je meeneemt. De case is ontzettend sterk, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat-ie indeukt of buigt. Naast een speaker is het ook een oplader voor je iPhone. De case heeft namelijk een batterij met een capaciteit van 2500 milliampère-uur en dat is meer dan genoeg om je phone mee op te laden. Een volle batterij is belangrijk, maar de speaker moet natuurlijk ook een goed geluid maken. In de onderstaande video kun je de geluidskwaliteit checken als de bedenkers van PERI de case testen.

Waarschijnlijk is je in de video opgevallen dat er geen phone in de case zit. Je kunt ‘m namelijk ook als Bluetooth-speaker gebruiken. Ideaal dus als je op een feestje de muziek wilt verzorgen, maar je phone in je zak wilt houden. Het is ook mogelijk om jouw speakercase met anderen te verbinden. Als je vrienden er dus ook één hebben kun je snel een feestje bouwen. De PERI Duo case kost 79,43 euro voor een iPhone 5, 5s, 6 of iPod Touch. Voor een iPhone 6 Plus kost-ie 95,48 euro. Je kunt de case hier bestellen.

Reageer op artikel:
Check deze Bluetooth speakercase/ oplader voor je iPhone
Sluiten