Milton Broen
Milton Broen Apple 3 september 2015

Check dit toffe concept van een nieuwe Apple TV met Siri en iOS 9

Aan de hand van geruchten die de rondte doen met betrekking tot de nieuwe Apple TV kunnen we langzamerhand een beeld scheppen van de nieuwe Apple TV. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid op 9 september door Apple worden gepresenteerd. Een grafisch ontwerper heeft zijn creativiteit op de nieuwe Apple TV losgelaten er vanuit gaande dat-ie Siri en iOS 9 zou kennen. Laat dit concept maar eens gauw werkelijkheid worden zeggen wij!

Is dit de nieuwe Apple TV interface?

Grafisch Designer Andrew Ambrosino laat ons de mogelijkheden zien waar Apple mee zou kunnen komen met de Apple TV 4. Zo is Andrew uitgegaan van iOS 9 en de vernieuwde versie van Siri. Al zijn concepten zijn te vinden op zijn eigen site. Of Apple dit oppakt blijft nog maar de vraag, waar volgende week gelukkig antwoord op wordt gegeven.

Lek Apple TV

Los van het nieuwe innerlijk zijn er ook roddels over het uiterlijk van de Apple TV. 9to5mac heeft vernomen dat-ie een processor krijgt met meer kracht, ietsje groter wordt en een zwarte afstandsbediening krijgt om te matchen met het apparaat. Ook werd duidelijk dat-ie geen haarscherp 4K-beeld zou gaan ondersteunen. De kosten van de Apple TV zijn nog niet duidelijk maar er wordt verwacht dat de 8GB variant voor 149 euro en de 16GB variant voor 199 euro verkocht wordt .

Check ook:

Reageer op artikel:
Check dit toffe concept van een nieuwe Apple TV met Siri en iOS 9
Sluiten