Daniel Koster
Daniel Koster 9 nov 2015

Check deze handige tips en tricks om je (smerige) toetsenbord schoon te maken

Het toetsenbord is uiteraard een essentieel onderdeel van je laptop of desktop. Je gebruikt ‘m om stukken te tikken, door het internet te navigeren enzovoorts. Maar wist je echter dat jouw bord vol toetsen tijdens dit gebruik ook flink te leiden heeft? Zo komt er een heel arsenaal aan vuil in je toetsenbord te zitten. En met een heel arsenaal bedoelen we ook ├ęcht een heel arsenaal!

De staat van je toetsenbord

Dat je toetsenbord niet altijd even schoon is komt vast niet als een verrassing. Je ziet zelf ook nog wel eens dat er stof op je toetsen zit en je wast je handen bijvoorbeeld niet elke keer voordat je ‘m gebruikt. Dat je toetsenbord best wel smerig kan zijn kan echter wel als een verrassing komen. Zo vond een studie bijvoorbeeld dat een toetsenbord vijf maal zoveel bacteri├źn kende dan een gemiddelde toiletbril kende. Check dan ook snel hieronder hoe je ervoor kunt zorgen dat je bord vol toetsen weer helemaal schoon is. Wij gaan ons toetsenbord ook maar eens
goed onder handen nemen, want we zitten nu met een raar gevoel te tikken!

Op zoek naar een nieuw soort toetsenbord?

Dan is dit apparaat welke toetsen van E-Ink kent een goede optie van jou. Je kunt de toetsen namelijk aan je persoonlijke voorkeur aanpassen!

Reageer op artikel:
Check deze handige tips en tricks om je (smerige) toetsenbord schoon te maken
Sluiten