Check nu de eerste beelden van PES 2019

Wie graag een voetbalgame speelt op zijn spelcomputer, zal daarbij waarschijnlijk kiezen voor de FIFA-reeks. Het is die reeks die al jaren het meest populair is en door vele miljoenen gamers wordt gespeeld. Er is echter een alternatief met de PES-reeks. Persoonlijk vind ik de games in de PES-reeks de laatste jaren lekkerder spelen, maar ontbreekt het in de games aan licenties en boeiende modi. Hopelijk komt daar verandering in met PES 2019. Die game moet eigenlijk nog officieel worden aangekondigd, maar dankzij een lek kunnen we nu al de eerste beelden geven en de eerste informatie delen.

De eerste beelden van PES 2019

Dat is allemaal te danken aan de PlayStation Store van Hong Kong. De game was daar per ongeluk met informatie op verschenen. Inmiddels is dat al weer verwijderd, maar hebben we alsnog drie screenshots van de game en de eerste informatie van wat we in de game kunnen verwachten.

PES 2019

Eerder was al bekend dat men in PES 2019 ging stoppen met de licentie van de UEFA, waardoor je de Champions League en de Euro League in de game kon naspelen. Om dat een beetje goed te maken, belooft de ontwikkelaar nu een grote hoeveelheid nieuwe en gelicenseerde leagues waar je uit kunt kiezen. Momenteel ontbreekt de Duitse competitie in de game en speel je in Engeland op een paar gelicenseerde teams na met fantasieteams. Die hebben wel alle spelers, maar de shirts en de namen zijn anders. Welke toevoegingen er precies komen, dat is nog niet bekend.

PES 2019

Verder zou MyClub, zeg maar de Ultimate Team-modus van de game, flink wordt aangepast en interessanter worden gemaakt. Met de bevestiging dat Beckham in de game zit, lijkt het er op dat de Legends ook weer terugkomen. Qua gameplay zijn er nieuwe vaardigheden die spelers kunnen hebben om zo nog mooiere goals te maken. En dat alles in 4K met HDR. De game moet waarschijnlijk in september gaan uitkomen. Lees hier wat we schreven over PES 2018.

Reageer op artikel:
Check nu de eerste beelden van PES 2019
Sluiten