Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 14 mrt 2018

Check nu de eerste Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald-trailer

Vers van de pers, de eerste trailer van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Zoals bekend speelt deze filmreeks zich vele jaren af voor de avonturen van Harry Potter. Andermaal zien we een glimps van Hogwarts en wordt in de trailer beelden van verschillende Europese trekpleisters gestrooid. Bekijk de trailer hieronder.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is het vervolg op de film Fantastic Beasts and Where to Find Them, die twee jaar geleden verscheen. Net als in die film draait de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald andermaal om het personage Newt Scamander. Hij wordt geconfronteerd met Gellert Grindelwald, die is ontsnapt. Newt krijgt van Albus Perkamentus, beter bekend als Dumbledore, de opdracht om Grindelwald op te sporen en hem opnieuw te verslaan.

Eddie Redmayne kruipt andermaal in de rol van Newt, terwijl de jonge Dumbledore wordt gespeeld door Jude Law. Ook Johnny Depp is in de film te zien. In de trailer zie je een glimps van hem als Grindelwald. Of hij ook daadwerkelijk wat te zeggen heeft in de film, is op dit moment nog niet helemaal bekend.

Het duurt alleen nog wel even voordat de film in de bioscoop is te zien. Vanaf 14 november kun je er naar toe en krijg je weer even het gevoel van de oude Harry Potter-films, maar dan in een modern en volwassen jasje.

En voor de echte liefhebbers, en dit is een beetje een spoiler, is het interessant om te zien hoe het universum van Fantastic Beasts en Harry Potter uitlegt hoe Hogwarts een verandering is ondergaan, die het uiteindelijk niet meer mogelijk maakt om als tovenaar of heks zomaar Hogwarts te betreden. Iets dat in de trailer al voorbij komt en werd benoemd in het boek Hogwarts: A History. Als je van Harry Potter-geschiedenis houdt, dan is deze film ook een aanrader.

Reageer op artikel:
Check nu de eerste Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald-trailer
Sluiten