Daniel Koster
Daniel Koster 14 feb 2016

Chille websites die je in je dagelijkse leven te hulp schieten

Het wereldwijde web kent zoveel websites dat het lastig is de échte pareltjes ertussenuit te filteren. Gelukkig heb je daar de redactie van WANT voor! Wij zijn namelijk allerlei websites tegen het lijf gelopen die je in je dagelijkse behoefte voorzien. Van rechtelijk advies tot wiskundige assistentie en meer!

Geen goed gevoel bij een website? Check dan hoe veilig-ie is

Niet elke website is even veilig. Ze kunnen allerlei ongewenste zaken bevatten, zoals virussen of Trojaanse paarden. Norton Safeweb is jouw vriend die je vertelt of een website dergelijke zaken bevat. Even de URL invullen en klaar ben je!

Ontvang gratis hulp bij wiskundige problemen

Kom jij er bij een bepaald wiskundig probleem niet uit? Surf dan snel naar Mathway. Je kunt via deze handige website voor allerlei wiskundige onderwerpen hulp krijgen. Dat is toch ideaal?

Een website ontwerpen zonder daarvoor te hoeven coderen

We raden je aan te leren coderen (dat kan trouwens gratis via deze website), maar daar gaat tijd en moeite inzitten. Heb je dat niet, dan is dit een goed alternatief. Via Website Setup kun je namelijk via gemakkelijke stappen je eigen website ontwerpen.

Checken of je account is gehackt

Ben jij gepwned? Dat is in ieder geval de vraag die Have I Been Pwned voor je beantwoordt. Het enige dat je hoeft te doen is je gebruikersnaam of e-mailadres in te vullen. De website doet vervolgens het werk voor je. Het kost je nog geen minuut, maar je kunt zodoende met een veiliger gevoel op het internet ronddwalen!

Polishmywriting is een handige spellingchecker

Schrijven in het Engels is lastig. Je kent de grammatica niet en heb vaak moeite om in een bepaalde stijl te schrijven. Vandaar dat deze website zo handig is. De site geeft niet enkel aan wanneer je spelfouten maakt, maar ook dat je grammatica anders kan of dat je bepaalde zinnen beter anders kun formuleren!

Ga je binnenkort reizen?

Ga je binnenkort op reis? Dan is het wel zo handig om de basis van het reizen onder de knie te krijgen. Via deze website kun je een soort gids checken die je alle belangrijke aspecten van het (alleen) reizen bijbrengt. Zo kun je goed voorbereid op reis!

Mint is een centrale plek om al je financiën te beheren

Het is belangrijk je financiën op orde te hebben. Sparen voor die ene reis, zorgen dat je genoeg te eten hebt de gehele maand en het investeren in aandelen, het zijn allemaal zaken die je met je financiën voor elkaar krijgt. Via Mint heb je een verzamelplaats om al je geldzaken te regelen. De gratis webtool kan met je bankrekening worden gesynchroniseerd, handig!

Nolo geeft je gratis rechtelijk advies

Of het nou over je belastingen gaat, je creditcard of andere zaken, het is fijn om advies in te winnen. Wanneer je dit bij een professional doet kost dat echter wel flink wat. Nolo kent allerlei informatie voor flink wat onderwerpen zodat je eerst zelf op onderzoek uit kunt gaan!

Reageer op artikel:
Chille websites die je in je dagelijkse leven te hulp schieten
Sluiten