Daniel Koster
Daniel Koster Home 16 juli 2016

Laat je vlees heerlijk sudderen op deze unieke barbecue tafel

De zomer staat in Nederland niet altijd garant voor zonovergoten weer. Toch zijn er genoeg dagen dat jij heerlijk van het weer kunt genieten. En hoe kan dat nou beter dan door te barbecueën? Thuis, in het park of waar dan ook, wij vinden het heerlijk. Nu ben je met deze barbecue gear al goed op weg om een heerlijke barbecuesessie in te lassen. Maar om thuis de perfecte barbecuesetting te bewerkstelligen is deze barbecue tafel onmisbaar. Jammie!

Grillen én dineren doe je aan deze barbecue tafel

Ben jij een grillfanaat? Dan heb je menig uur aan de barbecue versleten. Dat is prima, maar kan ook een beetje saai zijn. Je staat daar maar vlees te flippen. Deze gas barbecue is voor ons de betere optie. Die bevindt zich namelijk in het midden van een acht persoonstafel. De Angara Maximus is een houten tafel die met roestvrij staal is afgemaakt. Je kunt ‘m eigenlijk zien als een chique gourmette stel, al zeggen we dat liever niet hardop. Gourmetten met barbecueën vergelijken is natuurlijk als vloeken in de kerk. De tafel kent trouwens drie grillen. Deze worden allen onafhankelijk van elkaar verwarmd zodat je de hitte per grill kunt afstemmen. Wat ook fijn is, is dat je ze kunt gebruiken als unit om je eten warm te houden. Wat een relaxed apparaat!

Helaas, de grill kent een flink prijskaartje. Je betaalt namelijk zo’n 13.500 euro voor de barbecue tafel. Dat is niet niks. Woon je met acht man, dan kun je die kosten delen. Alsnog kijk je dan naar bijna tweeduizend euro de neus. Misschien als een stukje inspiratie gebruiken voor een eigen creatie dan?

Reageer op artikel:
Laat je vlees heerlijk sudderen op deze unieke barbecue tafel
Sluiten