WANT Christmas: de kerstcadeaus voor de whisky-fan

Onze favoriete tijd van het jaar bijna is aangebroken. Yes, de kerstdagen staan voor de deur. De komende periode brengen wij je de beste kerstcadeaus. Vandaag voor de whisky-liefhebber.

De beste kerstcadeaus voor de whisky-liefhebber: oude whiskyvaten hergebruiken

Whisky wordt uiteraard in vaten opgeslagen. Daar komt die herkenbare smaak vandaan. Op een gegeven moment zijn die vaten echter ‘op’. Weggooien zou je denken? Neen! Dit bedrijf tovert ze om tot prachtige barkrukken die je voor 225 euro kunt kopen.

Whisky drinken uit een uniek whiskyglas

De keus is reuze als het om whiskyglazen gaat. Onze favoriet is dit zwevende glas. Past alleen wel onder de categorie ‘dure kerstcadeaus’. Dit whiskyglas kost een kleine 190 euro. Het probleem is alleen dat-ie pas over acht weken wordt geleverd. Dus je kunt dan ook voor één van de vijf andere favoriete glazen van de WANT-redactie gaan.

Maak je eigen whisky!

Vele whiskyliefhebbers worden laaiend enthousiast van het idee dat ze hun eigen whisky kunnen brouwen én opdrinken. Met deze set kan dat tijdens kerst. Alles wat je nodig hebt zit inbegrepen. Het enige dat jou nog rest is het stoken. Net na de kerst heb je daar vast en zeker de tijd voor. Je betaalt er 150 euro voor.

Proeft-ie minder?

Net je eigen whiskybatch gestookt, maar valt de smaak tegen? Of heb je een goedkope whisky van een vriend(in) gekregen die wat flauw is? Dan kun je de whisky met deze elementen op smaak brengen. En dat binnen 24 uur. Je koopt hier een rits voor veertien euro.

Denk aan je tanden!

Dat whiskydrinken is niet altijd even goed voor je tanden. Maar je tanden stokeren, dat is vervelend. Dit is de gouden oplossing: whisky-tandenstokers. Je koopt ze hier voor dertig euro exclusief verzendkosten. Toch wel een mooi kerstcadeau, right?!

Niet echt stijlvol, wel leuk

Whisky drinken is chique, maar af en toe wil je gewoon lekker feesten. Of je hebt twee flessen Jack Daniels gekregen en weet niet wat je ermee moet. Deze riem knoop je dan om, de twee flessen steek je erin en ook zes shotglaasjes zijn van de partij. Wat wil je nog meer? En dat voor tachtig euro exclusief verzendkosten.

Hier geniet iedereen van

Wil je je whisky-vriend(in) op een leuke manier de maand januari laten overbruggen? Dan is deze whiskyadventskalender hét cadeau. Ja, daarmee tel je eigenlijk af naar de kerst toe. Maar het is toch ook goud om juist na de kerst pas te beginnen? Hij kost wel 180 euro inclusief verzendkosten.

We zijn er nog niet!

Nog lange niet. Sommige cadeaus kun je namelijk niet in Nederland bestellen, maar krijg je op deze manier toch naar ons landje toe. En we hebben nog genoeg andere cadeaus voor je in petto. Alle toffe kerstcadeaus vind je op onze speciale pagina.

Reageer op artikel:
WANT Christmas: de kerstcadeaus voor de whisky-fan
Sluiten