Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Google 13 apr 2016
Leestijd: 3 minuten

Chrome extensies waarmee je het uiterste uit je webbrowser haalt

Een tijdje terug hebben we een aantal Chrome extenties met je gedeeld. Dit deden we uiteraard zodat jij het uiterste uit Chrome kunt halen. Onze favoriet webbrowser loopt namelijk zelden vast en voert onze wensen vlekkeloos uit. Maar de afgelopen twee maanden zijn er weer nieuwe toffe Chrome extensies bijgekomen. En natuurlijk willen we je hiervan op de hoogte stellen. Hier zijn ze, doe er je voordeel mee!

Tover je tabblad om tot een notitieblok met Papier

Soms wil je een notitie maken terwijl je aan het browsen bent. Het kan zijn dat je dan geen papier bij de hand hebt. In dat geval kun je van Papier gebruik maken. De werking is simpel, want deze Chrome extensie tovert een nieuw tabblad om tot een vel papier! Je kunt deze Chrome extensie hier gratis downloaden.

Inspiratie opdoen met Muzli 2

Muzli is een platform dat je als inspiratiebron kunt gebruiken. Met deze extensie blijf je als creatieveling altijd op de hoogte van nieuwe content op het gebied van design. Met de nieuwe update naar Muzli 2 kun je je overzicht customizen. Zo kun je zelf je bronnen selecteren, verschillende sociale media selecteren en meer. Awesome voor creatievelingen die op zoek zijn naar het perfecte prikbord! Check ‘m hier!

Founder Mantras voor je dagelijkse portie mantra

Voor je dagelijkse verse portie mantra’s moet je bij Founders Mantras wezen. Je kunt er elke dag, zo vaak je wilt langsgaan om de motivatie die je op dat moment nodig hebt binnen te slepen. Wil je ook zelf mensen inspireren? Dat kan! Want je kunt je eigen mantra’s zowel op je sociale netwerk als op je story delen. Wauw!

Chrome extensies voor GoogleGIFs

Als je ooit GIFs nodig hebt kunt je ze gemakkelijk via Google vinden. Alleen spelen deze zich niet automatisch af, waardoor je altijd zelf eerst op een afbeelding moet klikken. Met GoogleGIFs is dat verleden tijd. Hoe je browser er dan uitziet? Like this:

Laat je productiviteit toenemen met Noisli

Lukt het je niet om je volledig te concentreren en je productiviteit te optimaliseren? Dan is deze Chrome extensie perfect voor jou. Je kunt met deze extensie vervelende geluiden minimaliseren en zo een ideale werkplek voor jezelf creëren. Dit kun je overigens ook doen om te relaxen of als je moeizaam in slaap valt. Daarbij kun je op Noisli een gebruikersprofiel aanmaken, je favoriete geluiden bewaren en een timer zetten voor gemakkelijk tijdmanagement.

Marker 2.0 helpt je markeren

Als screenshots maken een onderdeel van je werkroutine begint te worden kun je beter van Marker 2.0 gebruik maken. De reden hiervoor is dat screenshots niet prettig werken. Je moet ze vaak editen om dingen eruit te halen en opslaan om deze vervolgens kwijt te raken. Met deze Chrome extensie kun je screenshots maken en deze gemakkelijk met je collega’s delen. Hoe? Dat wordt in de onderstaande video uitgelegd!

Netflix Party met je vrienden

Het kan zo gebeuren dat je samen met je partner of vrienden samen een film of een serie wilt bekijken. Met deze Chrome extensie kun je ervoor zorgen dat je in real-time met je partner of vrienden op afstand gaat streamen. Leuk voor een bonding moment of gewoon omdat je daar zin in hebt! Check hier hoe je dit kunt doen. Die Chrome extensies zijn écht handig!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Chrome extensies waarmee je het uiterste uit je webbrowser haalt
Sluiten