Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Gaming 5 jan 2017

Chronicles of Elyria is (nu al) de meest levensechte game van 2017

Gamen wordt steeds echter. Dat toont Chronicles of Elyria. Dit is de eerste game waarbij je gamekarakter ouder wordt en ook van ouderdom overlijdt. Het is duidelijk dat de makers spelers willen aanzetten om na te denken over het grotere geheel van de game.

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Het spel in het kort

Het is lastig om Chronicles of Elyria in het kort te beschrijven. De game speelt zich namelijk online af en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je sluit je in ieder geval aan bij een familie en begint vanaf hier jezelf te ontwikkelen. Word je timmerman, reiziger of iets anders? Het is aan jou!

chronicles of elyria

Daar blijft het niet bij!

Kijk, deze game pakt het eens goed aan en is écht levensecht. Je wordt namelijk niet enkel ouder. Ook opdrachten zijn maar één keer uit te voeren. En als obstakels zijn vernietigd, dan blijven die vernietigd. Elke keer als je inlogt en meespeelt is de speelomgeving veranderd.

Ouder worden met je game karakter

Veruit het meest bijzondere aan Chronicles of Elyria is dat je personage ouder wordt. Vier dagen spelen staat gelijk aan één jaar in de wereld van Elyria. De spelers kunnen tachtig tot honderdtwintig jaar oud worden. De leeftijd waarop een karakter overlijdt hangt af van hoe ze hun leven hebben geleid. Het zou kunnen dat je sterft na acht maanden, maar ook na veertien. Daarna kun je opnieuw beginnen met een ander personage.

Chronicles of Elyria is levensecht

Wij vinden Chronicles of Elyria één van de tofste spellen op de markt. Wil je het spel spelen? Dan zul je een account moeten aanmaken. Je kunt dan kiezen uit verschillende modi: ‘Elyrian’ voor 38,40 euro, ‘Pioneer’ voor 67,20 euro en ‘Founder’ voor 95,85 euro. Let wel op dat de game alleen te spelen is vanaf je PC.

Insert coin to begin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chronicles of Elyria is (nu al) de meest levensechte game van 2017
Sluiten