Chuck Taylor All Star II, het eerste herontwerp na de iconische Chucks van 98 jaar geleden

Als er één sneaker is die misschien wel bij iedereen een keer in de kledingkast heeft gestaan is het de iconische Chuck Taylor All Star van Converse wel. En als je goed om je heen kijkt zie je hoogstwaarschijnlijk wel iemand met een paar All Stars lopen. Logisch dat Converse nooit aan de sneaker heeft gesleuteld, want aan een succesvol uniek ontwerp moet je nou eenmaal niet knutselen. Maar daar is na 98 jaar toch verandering in gekomen!

Maak dan ook kennis met de Chuck Taylor All Star II. De sneaker heeft een aantal veranderingen ondergaan die vooral met het draagcomfort te maken hebben. Aan de buitenkant zie je dan ook niet veel verandering. De nieuwe All Star beschikt over Nike’s Lunarlon tussenzool, een super zachte binnenvoering van micro-suede en een gevoerde schoenlip met antislip. En ook het canvas van de schoen is van sterker materiaal gemaakt.

Converse kiest ervoor om de Chuck Taylor All Star II in vier verschillende kleuren op de markt te brengen en zal vanaf 28 juli verkrijgbaar zijn.

Reageer op artikel:
Chuck Taylor All Star II, het eerste herontwerp na de iconische Chucks van 98 jaar geleden
Sluiten