Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2018

Cinematische trailer van The Division 2 toont de ellende

The Division 2 speelt zich een paar maanden af na de uitbraak van een virus. Waar je in het eerste deel moest strijden in New York rond de kerst, daar neemt het strijdtoneel je nu mee naar Washington DC. Ook in de Amerikaanse hoofdstad is het behoorlijk mis en is het aan de Agents van The Division om iets van orde te herstellen.

The Division 2

Tijdens de Microsoft-persconferentie zagen we al de eerste gameplay-beelden van de game. Nu hebben we de cinematische trailer die laat zien hoe naar de wereld van The Divison 2 is. De burgers die de uitbraak hebben overleefd, vechten nu alsnog voor hun leven en er is geen orde. Een groep rebellen grijpt de situatie aan om zelf de macht te pakken. Iets dat jij moet proberen te voorkomen.

Na de cinematische trailer heeft de ontwikkelaar ook wat extra informatie over The Division 2 gegeven. Zo komen er Raids. Je kunt nu met acht man tegelijkertijd een groep vormen om daarmee mee te doen aan Raids, wat de grootste uitdagingen in de game zullen gaan worden. Ook heeft de ontwikkelaar alvast een voorproefje gegeven op de plannen na de release van de game. Zo komen er drie grote episodes met nieuwe verhalen en uitdagingen. Deze uitbreidingen zullen gratis worden uitgebracht, waardoor iedereen er mee aan de slag kan. Het is te hopen dat dit er voor zorgt dat de game op lange termijn ook boeiend is, want dat was één van de minpunten van het eerste deel. De ontwikkelaar zegt dat zij met The Division 2 veel hebben geleerd, dus hopelijk komt dat goed.

The Division 2

Mocht je nu alvast de game willen scoren, dan kun je terecht op de Ubisoft Store. Wil je meer lezen over gaming? Dan hebben we een handig overzicht met daarin het belangrijkste nieuws dat vanaf de E3 op ons wordt afgeschoten. Deze kun je hier op je gemak bekijken.

Reageer op artikel:
Cinematische trailer van The Division 2 toont de ellende
Sluiten