Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mei 2020

Civilization VI is nu volledig gratis binnen te halen

Wanneer je een goede gamepc hebt, dan zijn er veel titels die je specifiek daar op kunt spelen. Civilization VI is daar duidelijk één van. Hoewel de game ook op de spelcomputers is te spelen, blijft de pc-versie het beste. En het mooie aan de game? Hij is nu volledig gratis.

Het gaat om een deal op de Epic Game Store. De uitgever geeft daar elke week een game gratis weg. Vorige week was het GTA 5 en nu dus Civilization VI.

Civilization VI gratis binnen te halen

Civilization VI is vanaf nu tot en met 28 mei gratis binnen te halen. Waneer je de game dan aan je account hebt gehangen, dan is de game vervolgens voor altijd gratis te spelen. Het is dus geen gratis weekend of iets anders dat daar op lijkt. Wat dat betreft is dit gewoon een goede deal, want dit is een titel die je met gemak honderden uren kunt spelen. Daarbij is het doel om jouw eigen beschaving op te bouwen, handel te drijven met andere landen, oorlog voeren en uiteindelijk er voor zorgen dat je een ruimteschip naar een andere planeet stuurt.

Civilization VI
Bouw je eigen beschaving op (Afbeelding: 2K Games)

Mocht de gratis versie van Civilization VI je bevallen en wil je er meer uithalen? Dan is het mogelijk om aan de slag te gaan met de twee uitbreidingen die later kwamen. Daarnaast kun je sinds gisteren aan de slag met The New Frontier Pass, die als een Season Pass langzaam maar zeker je nieuwe content geeft. Op die manier is er dus constant wat te beleven. Maar dan helpt het wel als je de basis van de game gratis in huis haalt. Daar heb je dus een week de tijd voor, dus neem die tijd ook echt. Wil je meer lezen over de game? Bekijk dan hier onze uitgebreide overzichtspagina van de titel.

Reageer op artikel:
Civilization VI is nu volledig gratis binnen te halen
Sluiten