Barry Kraakman
Barry Kraakman Apps 28 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Clone Zone maakt grappige tweaks van populaire sites super easy

Altijd al een nieuwsartikel willen tweaken op grote sites als NOS? Met een beetje kennis van HTML is de broncode aan te passen, maar alleen met screenshots kun je deze met je vrienden te delen. En wanneer je tijdens het typen van een lang verhaal per ongeluk een pagina terug gaat, kun je weer opnieuw beginnen. Tot vandaag. Clone Zone maakt het super easy (een kloon van) sites aan te passen én te delen. Leuk voor grappen binnen de vriendengroep.

Makkelijk

Kennis van HTML is niet meer nodig. Kopieer de link van de website die je wilt aanpassen naar de daarvoor bestemde input op de website van Clone Zone en de website wordt gekloond. Vervolgens is het mogelijk alles aan te passen; van teksten tot het zetten van je eigen vakantiekiekje, het staat zo op je gekloonde NOS-site. Wanneer je klaar bent met aanpassen kun je de url een eigen path geven en deze via Twitter, Facebook of Reddit delen. Het resultaat is net echt!

Realistisch

Wij zijn altijd in voor een goede grap. Via deze link beland jij op de Clone Zone site. Pas echter wel op; het resultaat is super realistisch. Voor je het weet haal je zelf het nieuws met een uit de hand gelopen grap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Clone Zone maakt grappige tweaks van populaire sites super easy
Sluiten