Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 jan 2019

De Coboc Brooklyn One is een elektrische fiets waar je U tegen zegt

Een elektrische fiets is vaak behoorlijk prijzig, maar met een beetje vooronderzoek schaf je een pareltje aan dat nog jaren meegaat. Want ook in het geval van e-bikes geldt dat goedkoop vaak duurkoop is. We lichten geregeld pareltjes voor je uit. Dit keer aan de beurt: de Coboc Brooklyn One.

Coboc Brooklyn One: elektrische fiets

Ondanks de pittige prijs is deze stoere elektrische fiets een absolute must-have. Waar je misschien e-bikes over het algemeen nog associeert met bejaarden, maakt dit jonge merk in een klap korte metten met dat beeld.

De Coboc Brooklyn One heeft namelijk een prachtig minimalistisch ontwerp. Een dun aluminium frame en een sportieve uitstraling, zonder qua design de bocht uit te schieten. Smaakvol urban, en toch sportief. Daar worden we zeker vrolijk van.

Coboc Brooklyn One Elektrische fiets

Binnen twee uur is dit elektrische monster geheel opgeladen. Dan kun je er met een actieradius van 80 kilometer weer stevig tegenaan. De capabele motor van 250 watt kan korte ritjes in de stad aan, maar neemt je ook net zo makkelijk mee de natuur in. Voor de echte diehards is er ook nog een variant met een pittige 500 Watt motor. Als dat niet genoeg is, dan weten wij het ook niet meer.

Coboc Brooklyn One Elektrische fiets

Het aluminium frame zorgt voor een relatief laag gewicht, met 14.1 kilo. Dat komt ook de wendbaarheid ten goede. Ten slotte is de aandrijving ook nog eens geheel onderhoudsvrij. Al met al een topfiets dus, en dat zie je dan ook goed terug in het prijskaartje.

Ga je dan toch liever voor een goedkoper model of een Nederlandse elektrische fiets? Hier kun je ze checken.

Reageer op artikel:
De Coboc Brooklyn One is een elektrische fiets waar je U tegen zegt
Sluiten