Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 nov 2020

Win de Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light

Dit najaar zit behoorlijk vol met games. Zeker wanneer je net een nieuwe PlayStation 5 of Xbox Series X hebt gekocht is het feest. Spelcomputers waar je met Destiny 2: Beyond Light helemaal los kunt gaan.

Destiny 2: Beyond Light is de laatste uitbreiding van de game die al een paar jaar meegaat en toch nog altijd dik de moeite waard is. Zeker wanneer je de game met vrienden speelt is het top. En van die game mogen wij nu de Collector’s Edition weggeven.

Win de Destiny 2: Beyond Light Collector’s Edition

In Beyond Light reizen de Guardians van de game af naar Europa. Daar zijn namelijk wat nieuwe dingen gaande en het is aan jou om te ontdekken wat er speelt. Daarbij zul je gaan samenwerken met de Exo Stranger. Op die manier kun je aan de slag met een nieuwe kracht genaamd Stasis. En uiteraard krijg je met de nieuwe uitbreiding diverse uitdagingen, mogelijkheden om nieuwe gear te scoren en ga zo maar door.

Destiny 2: Beyond Light Collector's Edition
Destiny 2: Beyond Light Collector’s Edition (Afbeelding: Bungie)

Heb je de game nog niet gescoord of vind je het gewoon leuk om speciale versies van games in huis te halen, dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met de uitgever hebben we namelijk de mogelijkheid om de Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light weg te geven. Deze versie is volgens mij niet meer zo makkelijk ergens te koop, waardoor het echt een mooi verzamelingsobject is. De set bestaat uit een aantal toffe elementen, zoals de Die-cast Splinter of Darkness Replica met lichtjes, een Europa Explorer’s Bag, een Europa Exploration Canteen en nog veel meer. Dat wil je gewoon in huis halen.

Win de Collector’s Edition

Als jij kans wilt maken op deze toffe Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light? Doe dan mee met onze prijsvraag. Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina en like die even. Stuur vervolgens een afbeelding daarvan naar [email protected], waarbij je aangeeft mee te willen doen met de prijsvraag. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijs kunnen opsturen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Win de Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light
Sluiten