Alle New York Comic Con trailers: Marvel, Star Trek en Walking Dead

De New York Comic Con is zo’n feestje waar je ook als thuisblijver van kunt genieten. Al is dat wel om een andere reden dan je misschien zou denken. Er worden namelijk altijd veel nieuwe trailers gedeeld voor aankomende films en series. Gezien er in totaal meer dan 15 gloednieuwe filmpjes gepubliceerd zijn hebben wij een overzicht voor jullie samengesteld.

Het leuke aan edities van de Comic Con is dat er vrijwel altijd nieuwe trailers worden gedeeld. Vandaar dat het ons leuk leek om – net als bij de San Diego Comic Con – een handig overzichtje te maken van al het nieuwe beeldmateriaal dat tijdens dit evenement verschenen is.

Devs

De maker van de veel geprezen sciencefiction film Annihilation komt binnenkort met een gloednieuwe serie genaamd Devs.

Waar de teaser hierboven helaas nog maar weinig prijsgeeft denken wij dat de daadwerkelijke serie zeker de moeite waard zal gaan zijn.

Marvel’s Avengers

Naast films en series wordt er op de Comic Con natuurlijk ook aandacht besteedt aan games. Zo zagen we een trailer voor de aankomende game waarin naar voren kwam dat moslim superheldin Ms. Marvel in het spel zal zitten:

Meer over deze game is hier te lezen.

Expanse seizoen 4

Fans wachten al een tijdje op de terugkeer van The Expanse, maar 13 december gaat het eindelijk zover zijn. In de tussentijd kun je alvast genieten van een nieuwe teaser voor de Amazon Prime serie:

Picard

Star Trek fans kunnen binnekort genieten van een geheel nieuwe serie rondom de franchise. Het gaat hier natuurlijk om Picard, waarvoor tijdens de Comic Con in San Diego ook al beeldmateriaal verscheen. In de editie van New York werd er echter een nieuwe trailer vertoond:

Human Resources

De tijd dat animatieseries alleen voor kinderen waren is allang voorbij. In navolging van het succesvolle Big Mouth komt er nu een spin-off genaamd Human Resources. Gezien het nog wel even duurt voordat deze nieuwe serie gaat verschijnen werd er in het filmpje op de Comic Con maar weinig prijsgegeven.

Runaways

Naast Netflix heeft ook Hulu – een streamingdienst die in Nederland niet beschikbaar is – een eigen Marvel serie. Het gaat hier om Runaways, waarvan op 13 december het derde seizoen verschijnt.

Lost in Space

Het vorig jaar verschenen Lost in Space – dat gebaseerd was op een serie uit 1965 – bleek goed bekeken te worden. Vandaar dat er een nieuw seizoen gemaakt is. Dit is vanaf 24 december op Netflix te zien en hieronder kun je alvast een trailer bekijken:

Meer over dit aankomende seizoen is hier te lezen.

Snowpiercer

Het concept achter de film Snowpiercer was zo bijzonder dat het eigenlijk zonde was om er niet meer mee te doen. Gelukkig is er nu een Snowpiercer serie aangekondigd die gepland staat om volgend jaar te verschijnen. Tijdens de Comic Con werd alvast het geanimeerde introfilmpje gedeeld:

Outlander

Het populaire Outlander begint volgend jaar alweer aan zijn vijfde seizoen. Om alvast in de stemming te kunnen komen heeft zender Starz tijdens de Comic Con alvast een teaser gedeeld:

Nieuwe Walking Dead serie

In The Walking Dead blijken niet alleen de levende doden, maar ook de serie zelf lastig uit te roeien. Dit omdat de serie ondanks de terugtrekkende kijkcijfers het afgelopen weekend alweer haar tiende seizoen is ingegaan. Daarnaast komt er ook een gloednieuwe serie, waarvoor tijdens de New York Comic Con een eerste trailer verscheen.

Reprisal

In Reprisal zien we acteurs Abigail Spencer en Ron Perlman in een pakkend verhaal waar wraak centraal staat. De serie zal vanaf 6 december te zien zijn.

Riverdale seizoen 4

Fans kijken er al een tijdje naar uit, maar op 10 oktober zal Riverdale eindelijk terugkomen voor een vierde seizoen. Tijdens de Comic Con verscheen alvast een trailer:

Servant

Regisseur M. Night Shyamalan kennen we voornamelijk van zijn films, die ervoor bekend staan dat ze een plot-twist aan het einde hebben. Of dat bij de door hem gemaakte serie Servant ook het geval gaat zijn is nog niet bekend. Wel is tijdens de Comic Con alvast een eerste teaser verschenen:

De show blijkt speciaal gemaakt te zijn voor Apple TV+, de streamingdienst van Apple. Update: de serie is sinds 28 november via Apple TV+ te bekijken.

Steven Universe

In navolging van de Steven Universe film heeft de serie enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo komt er een nieuw openingsfilmpje, dat tijdens de Comic Con voor het eerst vertoond werd:

Wanneer het zesde seizoen exact zal uitkomen is echter nog niet bekend. Een van de seizoenen is op Netflix te bekijken.

Meer Comic Con

Ondanks dat de Comic Con edities in Nederland een stuk kleinschaliger zijn, wordt er daar ook weleens een interessant nieuwtje gedeeld. Vandaar dat we ook Dutch Comic Con in de gaten zullen houden.

Daarnaast kun je hier nog een overzicht bekijken van alles dat tijdens de San Diego Comic Con is verscheen, al blijkt er veel overlap tussen de twee te zijn.

Reageer op artikel:
Alle New York Comic Con trailers: Marvel, Star Trek en Walking Dead
Sluiten