Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 29 jul 2019

Comic Con 2019 trailers: Star Trek, Marvel, DC en Westworld

De San Diego Comic Con is inmiddels afgelopen, maar gelukkig hebben we de trailers nog. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden er namelijk altijd een hoop nieuwtjes gedeeld, met name op het gebied van films en series. Waar we jullie vorige week al op enkele zeer interessante trailers wisten te trakteren hebben we vandaag ook de trailer voor Star Trek: Picard en nog veel meer…

Comic Con toont trailers voor o.a. Star Trek: Picard

Een trailer zegt soms meer dan duizend woorden. Vandaar dat het goed nieuws is dat er tijdens de Comic Con in San Diego een hoop nieuwe promo-video’s zijn verschenen. Hieronder zie je een overzicht van de meest interessante die we voorbij hebben zien komen. Het hoogtepunt hiervan is wat ons betreft Star Trek: Picard.

Agents of S.H.I.E.L.D.

De eerste trailer die we hebben is voor een serie die alweer haar zevende seizoen ingaat. Het gaat hier natuurlijk om Agents of S.H.I.E.L.D., waarin de gelijknamige Marvel organisatie centraal staat.

Het zal echter nog tot volgend jaar duren voordat we van het nieuwe seizoen kunnen gaan genieten. Hierdoor zullen we misschien wel tot de volgende editie van de San Diego Comic Con op het afsluitende seizoen moeten wachten

Arrow

Naast Marvel heeft ook DC een langlopende serie. Het populaire Arrow loopt namelijk alweer bijna acht jaar. Toch gaat binnenkort ook hier een einde aan komen. Al krijgen we daarvoor natuurlijk eerst een spectaculaire finale. Hieronder kun je alvast een trailer bekijken:

Het laatste seizoen van de hitserie zal in oktober in première gaan op The CW. De kans is groot dat we de nieuwe afleveringen kort daarna ook op Netflix mogen verwachten.

Black Lightning

Er was echter ook nieuws rondom een superheldenserie die nog maar enkele jaren loopt. Een voorbeeld hiervan is Black Lightning, dat gaat over een schooldirecteur en voormalig superheld welke vanwege zijn gezin besluit om zijn oude beroep weer op te pakken.

Ook deze serie zal uitgezonden worden via The CW en daarna vermoedelijk op Netflix verschijnen.

The Dark Crystal (Comic-Con Sneak Peek)

Er gaat na meer dan 25 jaar na het origineel een vervolg komen op poppenfilm The Dark Crystal. Ondanks dat hiervoor al eerder een trailer was verschenen hebben we nu ook een behind-the-scenes video rondom deze aankomende fantasyfilm.

Dit nieuwe deel zal op Netflix gaan verschijnen en vanaf 30 augustus te zien zijn.

The Expanse (Star Trek Picard alternatief?)

De serie The Expanse ging weliswaar van start via Syfy, maar is nu overgenomen door Amazon. In het komende seizoen reizen de bemanningsleden van de Rosinante af naar een nieuwe planeet, waar er een hoop problemen op ze wachten. Zie hier alvast een teaser:

Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 13 december. De serie is met name interessant als je in plaats van Star Trek: Picard liever een andere sciencefictionserie ziet.

The Flash

Als het gaat om films doet DC het misschien lang niet zo goed als Marvel, maar qua series loopt het juist erg lekker. Dit omdat ook The Flash een nieuw seizoen gaat krijgen.

We kunnen de nieuwe afleveringen vermoedelijk in de herfst gaan aanschouwen.

Harley Quinn animatieserie

Naast een solofilm blijkt er ook een animatieserie rondom superslechterik Harley Quinn te komen. Of het wat gaat worden weten we niet, maar de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit:

Gezien de enorme hoeveelheid geweld en foute grappen lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat dit een kinderserie gaat worden. Je gaat helaas wel DC Universe nodig hebben om Harley Quinn te kunnen bekijken.

Impulse

Naast Netflix en Amazon heeft ook Youtube haar eigen series. Een daarvan is Impulse, waarin we iemand zien die instaat is om te kunnen teleporteren.

In dit nieuwe seizoen krijgt deze bijzondere jongedame haar krachten steeds beter onder controle, wat gezien de mensen die achter haar aanzitten wel zo belangrijk is.

Man in the High Castle

De populaire Amazon Prime serie Man in the High Castle zal binnenkort ten einde komen, maar zoals vanzelfsprekend niet zonder een spannende ontknoping. Hieronder zie je alvast een voorproefje dat ter ere van de Comic Con werd gedeeld:

Hoe het uiteindelijk zal gaan aflopen kun je vanaf 15 november gaan ontdekken.

Picard (Comic Con trailer)

Tijdens het Comic Con evenement werd er een uitgebreide trailer voor Star Trek Picard gedeeld. In deze serie staat het bekende personage Jean Luc Picard centraal. Het blijkt namelijk dat hem 20 jaar na zijn avonturen op de Starfleet een uitdaging staat te wachten. Hieronder krijg je alvast een eerste indruk:

Deze nieuwe serie wordt ergens in de lente van 2020 verwacht.

Snowpiercer serie

De populaire film Snowpiercer uit 2014 gaat over een wereld waarin de enige nog levende mensen zich op een gigantische trein bevinden die alsmaar rondjes om de planeet rijdt. Dit bijzondere verhaal krijgt nu een tweede leven in de vorm van een televisieserie.

Dankzij de Comic Con kregen we een uitgebreide trailer voor dit project te zien. De serie zelf zal echter pas in 2020 verschijnen.

Steven Universe

Er zijn op de Comic Con echter ook enkele trailers voor films verschenen. Denk bijvoorbeeld aan die voor Steven Universe: The Movie, dat zoals de titel al dat vermoeden een verfilming is van de gelijknamige serie.

Dit keer gaat het een musical worden waarin Steven en zijn medestanders het moeten opnemen tegen een nieuwe bedreiging die de aarde in gevaar brengt…

Supergirl

Ook Supergirl krijgt binnenkort te maken met een nieuwe bedreiging. Naast het bevechten van monsters neemt ze het namelijk ook op tegen de technologieverslaving waar wij allemaal last van hebben.

Afgezien van deze maatschappelijke laag laat de trailer zien dat we ook weer een hoop actie kunnen verwachten. Het vijfde seizoen zal vanaf 6 oktober te zien zijn. Dit is toevallig net op de laatste dag van de Comic Con in New York, een soortgelijk evenement als die in San Diego.

The Walking Dead

Naast 9 seizoenen en een spin-off komt er nu ook een The Walking Dead film. Dit weten we dankzij de onderstaande teaser die het project tijdens de Comic Con aangekondigd heeft:

Er zijn verder helaas nog weinig details bekend, behalve dan dat acteur Andrew Lincoln weer zijn personage Rick Grimes zal gaan vertolken.

Westworld (Official San Diego Comic Con trailer)

Ook fans van Westworld hebben iets om naar uit te kijken. De populaire HBO serie krijgt namelijk een derde seizoen. Dit keer is er sprake van een Tweede Wereldoorlog thema.

We zullen echter wel tot 2020 moeten wachten voordat we de nieuwe afleveringen kunnen gaan aanschouwen. Dus nog even geduld hebben! Meer informatie over dit komende seizoen is hier te lezen.

Meer Comic Con nieuws

Naast deze trailers is er vanwege de Comic Con ook een hoop nieuws omtrent Marvel aangekondigd. Zo hebben we een uitgebreid overzicht gemaakt van wat we in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe kunnen verwachten. Ook hebben we de speculaties rondom Phase 5 (inclusief de mogelijke titels) op een rijtje gezet.

Meer filmnieuws lees je in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Comic Con 2019 trailers: Star Trek, Marvel, DC en Westworld
Sluiten