Milton Broen
Milton Broen Tech 23 dec 2015

Concept visualiseert de iPhone 7 zonder hoofdtelefoon-ingang

Apple heeft de iPhone 6s net uitgebracht en de nieuwe iPhone is alweer in de maak. Dit leidt uiteraard dot de nodige geruchten omtrent wat we kunnen verwachten van de nieuwe iPhone, de iPhone 7.

Concept

Omdat velen niet kunnen wachten tot de nieuwe iPhone 7 uit is, is Duitser Eric Huisman alvast wat op de zaak vooruitgelopen. Hij heeft een concept van de iPhone 7 gemaakt (net als de geruchten zeggen) zonder aux-ingang. Eén ding kunnen we er alvast uit opmaken; als de aux-ingang er echt uit gaat wordt de telefoon dunner dan ooit tevoren. Op de render zie je dat Eric geen Lightning-ingang heeft gebruikt, maar een usb-c. Hoewel het vrijwel zeker is dat Apple geen usb-c gaat gebruiken (aangezien Apple zelf exclusieve oplaadkabels wil produceren voor de iPhone omdat dit veel geld in het laatje brengt) vond Eric het toch tof om wel met te maken.

Geen aux-ingang, wat dan wel?

Enkele weken geleden ging het gerucht dus al rond dat de iPhone 7 niet meer van een aux-ingang wordt voorzien. Dit kan meerdere dingen beteken; Apple wil de audio over de Lighting-ingang laten gaan, Apple maakt oordopjes die via Bluetooth (of op een andere draadloze manier) werken of Apple werkt aan een nieuw soort ingang. We durven niet te zeggen welke van deze dingen het gaat worden, al is de kans op draadloze oordopjes het grootst. Wat het nu echt gaat worden komen we misschien te weten door nieuwe geruchten. Tot die tijd heb je dit concept om van te genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Concept visualiseert de iPhone 7 zonder hoofdtelefoon-ingang
Sluiten