Control en Doom Eternal komen naar de Xbox Game Pass

De Xbox One of Series X is vandaag de dag een spelcomputer die het absoluut waard is om aan te schaffen. Zeker wanneer je de Xbox Game Pass er bij neemt en gelijk toegang krijgt tot een enorme bibliotheek met interessante games.

En zo nu en dan komen er games bij op de Xbox Game Pass en gaan er tegelijkertijd ook weer titels weg. Wat dat betreft is het net als Netflix, hoewel de games van Microsoft zelf er altijd op blijven. En met de komst van Control en Doom Eternal heb je twee nieuwe topgames om te proberen.

Control en Doom Eternal naar de Xbox Game Pass

Microsoft heeft op zijn eigen nieuwswebsite laten weten wat de nieuwe games zijn die op de Xbox Game Pass gaan komen. Op 3 december kun je aan de slag met Control, wat toch wel één van de betere games is van de afgelopen jaren. Wie de game gespeeld heeft, kan dat beamen. De game kwam vorig jaar uit en is van de makers van Alan Wake en de eerste Max Payne-games. De game komt uit op de Xbox, maar is ook speelbaar op je Android-smartphone via de Cloud.

Xbox Game Pass games
De games voor december (Afbeelding: Microsoft)

Doom Eternal is de tweede belangrijke game die op 3 december uitkomt. Enig nadeel is dat de game op dit moment enkel voor de pc speelbaar is. Maar hey, als je een goede pc hebt, doe jezelf een plezier en probeer de game. Het is een heerlijke snelle shooter met veel bruut geweld. Ideaal als toevoeging op de Xbox Game Pass.

Ook Dragon Quest

Mocht je meer een liefhebber zijn van een groots en lang avontuur, dan kun je op 4 december aan de slag met Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op de Xbox, Android en pc. Dat is dezelfde dag dat de game op de PlayStation 4 komt, waar je de volle prijs voor betaalt. En op 10 december krijg je nog de aardige platformgame Yooka-Laylee and the Impossible Lair op de pc, Xbox en Android voorgeschoteld. Het complete overzicht van de Xbox Game Pass-toevoegingen vind je dus op de website van Microsoft. En je krijgt ook nog eens toegang tot EA Play, waardoor je dus ook veel games van EA gratis kan spelen.

Reageer op artikel:
Control en Doom Eternal komen naar de Xbox Game Pass
Sluiten