Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 feb 2019

Je kunt nu je favoriete controller met korting scoren

Een controller is een must om te gamen. Er gaat wat mij betreft niks boven het spelen met een controller die je net uit een verpakking hebt gehaald. De batterij is vaak nog goed, zodat je er een tijd mee kan spelen, de knoppen voelen heerlijk wanneer je ze gebruikt en je hebt geen problemen met etensresten die per ongeluk bij ja analoge sticks naar binnen zijn gekropen. Het nadeel is alleen dat controllers altijd voor een volle prijs verkocht worden. En een tweedehands versie is niet relaxt. Dus op het moment dat een controller met korting wordt aangeboden, dan is dat het perfecte moment om te scoren. Zowel die van de PlayStation 4 als de Xbox One is nu met korting te scoren.

Scoor een controller met korting

Dus als je net een controller kapot hebt gegooid omdat je in FIFA 19 weer door een lullig doelpunt bent genaaid of omdat een maat van je met zijn vette vingers je hele controller heeft verpest, dan kun je nu je slag zijn. De Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 V2 Controller is nu met een korting van 12 procent te scoren. Dat is natuurlijk niet zwaar indrukwekkend, maar omdat de prijzen van de controllers altijd hetzelfde blijven, is dit wel het moment om van een kleine korting te profiteren.

controller

De mensen van Microsoft zijn wat dat betreft een stuk guller. Zij bieden de Xbox One Controller aan met een korting van 25 procent. En dat is daadwerkelijk een fijn verschil. Bovendien krijg je bij aankoop van dit device ook nog eens 40 procent korting op een abonnementskaart van Xbox Live voor drie maanden. Op die manier pak je dus korting op korting. En Xbox Live heb je sowieso nodig, omdat je daarmee online kunt gamen. en je krijgt dan drie maanden lang Games with Gold gratis met een waarde van zo’n 150 euro.

Wil je meer lezen over gaming? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Je kunt nu je favoriete controller met korting scoren
Sluiten