Cool! Handige oplader in de vorm van een broodrooster: de Foaster

Smartphones en tablets zijn erg belangrijk in ons dagelijks leven. Soms denken we zelfs: laat dat ding nou eens even met rust! Waar we níet van houden is dat de kabels van deze devices voor een rommeltje zorgen. Deze Foaster laadt maximaal vier apparaten tegelijk op, en werkt tegelijk de hele kabelhandel weg. Hij ziet er nog leuk uit ook!

Foaster = phone + toaster

De Foaster heeft twee slots voor smartphones. Deze zijn geschikt voor de meeste iPhones (met een Lightning-stekker), en met een extra opzetstukje ook voor oudere modellen. Foaster werkt ook voor veel Android-telefoons, maar dan moet je er sowieso een extra micro-USB-kabeltje bij kopen.

Smartphones met een normaal formaat passen in de standaardslots; als je een iPhone 6 Plus of tablet wilt opladen zijn daar nog twee verborgen aansluitingen. Deze haal je tevoorschijn door de zijkant van de Foaster uit te klappen. Het ziet er dan wel wat minder tof uit, maar het is goed dat hij deze functie heeft.

Vorig jaar probeerde men de Foaster al te crowdfunden via Kickstarter. Het project faalde echter jammerlijk… Toch is men achter de schermen nog steeds bezig om de smartphonebroodrooster uit te brengen. Men mikt nu op een launch in het najaar.

Reserveren, of inschrijven voor de nieuwsbrief doe je op deze site. Een prijs is nog niet bekend, maar tijdens de Kickstarter-actie kon je ‘m reserveren voor zo’n 62 euro. Aan zo’n bedrag moet je dus ongeveer denken.

Check ook:

Reageer op artikel:
Cool! Handige oplader in de vorm van een broodrooster: de Foaster
Sluiten