Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 5 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Coronavirus treft James Bond: deze 5 films lopen mogelijk ook gevaar

Zoals je inmiddels misschien wel hebt meegekregen is de release van aankomende James Bond film No Time To Die uitgesteld vanwege het coronavirus. Waar de film eerst in april zou verschijnen blijkt dit nu verzet te zijn naar november.

Ondanks dat dit voor fans erg vervelend is zou het zomaar kunnen dat er nog meer films verschoven gaan worden. Vandaar dat we hieronder een overzichtje hebben gemaakt met de 5 grootste kanshebbers.

James Bond: 5 die misschien ook uitgesteld gaan worden

De bioscoop is een plek waar veel vreemde mensen samenkomen en hierdoor een ideale gelegenheid voor virussen om zich te verspreidden. Ten tijde van een uitbraak kiezen daarom ook veel mensen ervoor om zulke plaatsen te vermijden. Met als gevolg dat er minder kaartjes verkocht worden en studio’s hun films liever uitstellen.

1. A Quiet Place 2

De in 2018 uitgebrachte horrorfilm A Quiet Place was vanwege het originele uitgangspunt een groot succes. Vandaar dat een vervolg niet kon uitblijven. Waar deze film gepland stond om op 19 maart te verschijnen zou het zomaar kunnen dat dit verzet wordt. Ondanks dat deze titel misschien niet zo super populair is als James Bond denken we dat bioscoopbezoekers ook in dit geval teleurgesteld zullen zijn.

2. Mulan

De live-action versie van Disney klassieker Mulan is in China inmiddels uitgesteld. De kans dat de rest van de wereld hier een voorbeeld aan gaat nemen is wat ons betreft vrij groot. Dit omdat Disney natuurlijk niet zou willen dat ze de film in China massaal illegaal kunnen downloaden. Daarbij is een film als Mulan in China waarschijnlijk nog populairder dan James Bond.

3. The New Mutants

X-Men spin-off The New Mutants was al meerdere keren uitgesteld, dus dan kan het Coronavirus er ook nog wel bij.

4. Black Widow

Fans mogen dan al jaren wachten op een film rondom Marvel heldin Black Widow, maar de kans is groot dat ze – net als James Bond liefhebbers – nog wat langer geduld moeten gaan hebben.

Update: het ziet ernaar uit dat Disney Black Widow niet zal gaan uitstellen.

5. F9

Het mag dan misschien lijken alsof de Fast and Furious franchise altijd blijft doorgaan, maar dat betekent niet dat het negende deel in de reeks niet uitgesteld kan worden. Want als studio’s zover gaan om de nieuwe James Bond te verzetten, dan kan het bij iedere film gebeuren.

De toekomst van James Bond

Ben jij benieuwd hoe het afloopt met James Bond en of de bovenstaande films ook daadwerkelijk uitgesteld zullen gaan worden? Blijf dan ons films en series overzicht in de gaten houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Coronavirus treft James Bond: deze 5 films lopen mogelijk ook gevaar
Sluiten