Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 jun 2020

Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt in oktober uit

In de zomer van 2017 verscheen de zeer vermakelijke Crash Bandicoot Trilogy, waardoor gamers oude tijden konden herbeleven. Toen was er al de vraag of de ontwikkelaar ooit de kans zou krijgen om een nieuwe game te maken. Met de onthulling van Crash Bandicoot 4: It’s About Time is die vraag met een ja beantwoord.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is niet het vierde deel in de serie. Na de succesvolle trilogie op de PlayStation verschenen er ook een paar games op de PlayStation 2 zonder een cijfer achter de titel. Die worden nu in de tijdslijn min of meer weggelaten en misschien is dat ook maar goed.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt in oktober

En heel erg lang hoeven we niet te wachten op Crash Bandicoot 4: It’s About Time. De game verschijnt namelijk al op 2 oktober. Momenteel staat de game gepland voor de PlayStation 4 en Xbox One. Maar het zou ons niet verbazen als daar later ook nog platformen als de pc en Nintendo Switch bij gaan komen. In de game kun je aan de slag met Crash of Coco en neem je het op tegen Neo Cortex en N Tropy. Deze badguys hebben het nu gemunt op de complete multiverse. Het is aan de helden van de game om daar een stokje voor te steken. Zij moeten op zoek gaan naar de vier zogenaamde Quantum Masks en op die manier de regels van de realiteit overboord te gooien om zo alles veilig te houden. Bekijk hieronder alvast de trailer van de nieuwe game.

De game neemt je mee naar verschillende omgevingen, waarbij je te maken krijgt met diverse vijanden, grote baasgevechten en vrienden die jou tijdens het avontuur gaan helpen. Daarbij zijn er ook nog andere personages waarmee je aan de slag kunt gaan. Onze helden maken gebruik van nieuwe vaardigheden om zich door het avontuur te werken. Vrolijk ziet het er in elk geval uit, zoals je op de onderstaande screenshots ziet.

Onze held is terug (Afbeelding: Activision)
Nieuwe werelden (Afbeelding: Activision)
Coco is van de partij (Afbeelding: Activision)
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Bekende hulpjes (Afbeelding: Activision)

Mocht je in de stemming willen komen voor Crash Bandicoot 4: It’s About Time met de originele trilogie, dan kun je die hier scoren.

Reageer op artikel:
Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt in oktober uit
Sluiten