Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 dec 2017

Vier Crash Bandicoot-nostalgie met deze figurine

We hebben dit jaar heel wat toffe games mogen ontvangen. Games die ons vele uren hebben weten te vermaken. En in sommige gevallen ons mee namen naar een tijd die alweer lang achter ons ligt. Eén van die games die dat op een heerlijke manier deed, was de Crash Bandicoot Nsane Trilogy.

Crash Bandicoot Nsane Trilogy

De game nam ons mee naar de jaren negentig, waar we op de grijze PlayStation kennis maakte met het grappige figuurtje Crash Bandicoot. Samen met hen beleefden we fantastische platformavonturen. In mijn herinneringen zijn het simpele games. Maar toen we deze zomer kennismaakte met de remaster, krapte ik me wel even achter mijn oren.

De Crash Bandicoot N Sane Trilogy bleek namelijk pittig te zijn. Oké, het einde van het level, dat haal je vaak nog wel. Maar als je de perfectionist wilt zijn, dan ben je per level wel een tijd bezig. Elk level heeft namelijk meerdere doelen en om die allemaal te halen, moet je uit goed hout gesneden te zijn. Maar als het eenmaal lukte, gaf het enorm veel voldoening.

Crash Bandicoot

Wat dat betreft is het niet gek dat men enthousiast was over de sterke remaster. De succesvolle comeback heeft bij Activision de deur geopend om meer oude games het leven in te blazen. Laten we het hopen. Want een remaster van de verschillende Spyro-games, dat is zeker niet verkeerd.

Win de Crash Bandicoot figurine

Samen met de heruitgave van de game, heeft men destijds ook een hele toffe figurine op de markt gebracht. Het is een hoogwaardig beeldje van good old Crash van zo’n 9 inch hoog, wat neerkomt op volgens mij bijna dertig centimeter. Hieronder zie je die in beeld.

En wat daar nou zo leuk aan is, is dat we dit beeldje niet houden. Nee, we mogen hem van de uitgever weggeven. Dat terwijl we tijdens de Want Gaming Awards al tientallen prijzen hebben weggegeven. Omdat het een waar collector’s item is, vragen we voor deze keer iets meer effort. Naast het meesturen van je adresgegevens, zodat we de prijs kunnen opsturen, willen we graag ook weten waarom jij deze toffe figurine verdient. Veel succes alvast! En wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze uitgebreide gamingpagina.

[contact-form-7 id=”300538″ title=”Winactie Crash Bandicoot”]

Reageer op artikel:
Vier Crash Bandicoot-nostalgie met deze figurine
Sluiten