Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Review: topper op de Nintendo Switch

Jelle van Es 6 jul 2018 Gaming

Vorig jaar verscheen het zeer fijne Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op de PlayStation 4. Het bleek een uitstekende remake te zijn van de oude Crash Bandicoot-games die lichtjaren geleden op de oude PlayStation verschenen. Nu is diezelfde game beschikbaar op de Nintendo Switch (en de Xbox One) en zijn we andermaal met de game aan de slag gegaan.

Qua inhoud is de game op de Nintendo Switch hetzelfde. Wat dat betreft is het verstandig om onze review van de PlayStation 4-versie er bij te pakken om te zien wat we van de game an sich vinden. In deze review focussen we ons vooral op de pluspunten van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op de Nintendo Switch.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ziet er gewoon goed uit

Hoewel de game op de PlayStation 4 duidelijk beter tot zijn recht komt, ziet de game er op de Nintendo Switch ook gewoon goed uit. Qua details en bijvoorbeeld de haren zoals je die op Crash zijn lichaam ziet laat de Nintendo Switch steekjes vallen, maar dit is eigenlijk niet een game waarbij je de tijd hebt om eens rustig stil te staan en van de omgevingen te genieten. Het is een platformer waarbij je telkens in beweging bent en dan zie je het lagere level van details eigenlijk niet.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

De game is als draagbare titel eigenlijk nog beter

Levels in de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kosten je vaak maar een paar minuten om te voltooien. Daarmee is de game perfect om in handheld-modus mee te nemen en in de trein even snel een paar levels te voltooien. Het is een uitstekende pick up and play game en dat werkt bij een handheld als de Nintendo Switch gewoon nog net wat beter dan wanneer je hem op een traditionele console zou gaan spelen.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ideale vakantiegame

Met de grote hoeveelheid content die de game kent en de hoge replaywaarde om levels opnieuw te spelen is dit eigenlijk de perfecte vakantiegame om op je Nintendo Switch te zetten terwijl je op reis gaat. Niks fijner dan onder een boom zitten terwijl je geniet van een briesje en de avonturen van Crash Bandicoot.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One en pc. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Review: topper op de Nintendo Switch
Sluiten