Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mei 2019

Crash Team Racing: Nitro-Fueled krijgt een Adventure mode

Volgende maand verschijnt de kartgame Crash Team Racing: Nitro-Fueled, wat een daadwerkelijk interessant alternatief is op Mario Kart. Het origineel verscheen in een ver verleden op de eerste PlayStation en was destijds een feest om te spelen. De remaster die nu in de maak is lijkt dat ook te gaan worden. Natuurlijk komt de game het beste tot zijn recht wanneer je het samen met vrienden of online gaat spelen. Maar ook in je eentje is er genoeg te doen dankzij de terugkeer van de Adventure Mode.

De Adventure Mode in Crash Team Racing: Nitro-Fueled

In de Adventure Mode neem je het op tegen het buitenaardse wezen Nitros Oxide. Die denkt de snelste racer in het universum te zijn. Hij wil de aarde veranderen in één grote parkeerplaats. Hij kan daar echter vanaf zien als iemand op de planeet in staat is om hem in een race te verslaan. In de Adventure Mode krijg je verschillende uitdagingen voorgeschoteld. Wanneer je dat voor elkaar weet te krijgen, dan ga je naar de volgende race. Totdat je uiteindelijk dus bij de baas bent. Ook speel je tijdens het spelen verschillende personages vrij, om daar vervolgens weer mee rond te scheuren.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Naast de aankondiging dat de modus terugkeert, laat de ontwikkelaar ook weten dat je de mogelijkheid hebt om je eigen kart aan te passen om op die manier je racer van een unieke look te voorzien. De onderstaande gameplayvideo van ruim twintig minuten laat goed zien wat er straks allemaal mogelijk is in de game.

Heel erg lang hoeven we dus niet meer te wachten op de game. Crash Team Racing: Nitro-Fueled verschijnt namelijk op 21 juni en is dan beschikbaar voor een budgetprijs op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Crash Team Racing: Nitro-Fueled krijgt een Adventure mode
Sluiten