Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Smart Home 10 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Creatieve bui? EverBlocks zijn lifesized Lego-blokken voor je interieur

Het geweldige aan Lego is niet alleen dat je er van alles van kunt bouwen. Je kunt je creatie ook weer uit elkaar halen, en iets anders in elkaar zetten. Normale Lego-steentjes zijn eigenlijk te klein om praktische constructies te maken. Het kán wel, maar dan heb je karrenvrachten blokjes nodig.

Grote Lego, eh EverBlocks

EverBlocks heeft de bekende Lego-blokjes flink opgeblazen, zodat ze ook geschikt zijn als basis om je huis te verfraaien. Het natuurlijk geen échte Lego-stenen, maar het komt op hetzelfde neer. Door ze te stapelen maak je er zo een tafel, kast of stoel van. Zelfs een scheidingswand is vrij eenvoudig te bouwen.

Elk 2×4-blok weegt ongeveer een kilo. Op zichzelf zijn ze dus niet zo zwaar, maar gestapeld krijgen ze al snel aardig wat body. De blokken hebben ook gaten, waar je spijlen doorheen kunt prikken om ze te zekeren. EverBlocks zijn beschikbaar in verschillende kleuren, en ook in een doorzichtige variant. Met een beetje geknutsel kun je dus ook gave lampen in je constructies verwerken. Tot slot kunnen de noppen aan de bovenkant worden bedekt met gladde plankjes, zodat een glad oppervlak ontstaat. Prettig als je een stoel bouwt, bijvoorbeeld!

Erg gaaf! Het enige nadeel is dat deze stenen uit Amerika moeten komen. De bricks zelf zijn niet overdreven door, zo’n zes euro per stuk, maar de verzendkosten dúrven we niet eens op te zoeken! Check ook even deze simulator, waarin je op het gemakje kunt experimenteren met de verschillende EverBlocks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Creatieve bui? EverBlocks zijn lifesized Lego-blokken voor je interieur
Sluiten