Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 22 jun 2018

Ga nu los met The Crew 2 Open Beta en win een mooi prijzenpakket

Sinds gisteren is de open beta van The Crew 2 begonnen. Dat betekent dat iedereen met een PlayStation 4, Xbox One of pc kan kijken of de nieuwe racegame iets voor hem of haar is. En als dat nog niet leuk genoeg is, geven wij een prijzenpakket weg om alvast in de stemming te komen.

Geniet alvast van The Crew 2

The Crew 2 komt overigens op 29 juni uit. Net als de voorgaande game kun je in deze titel losgaan in de Verenigde Staten. Nieuw aan dit tweede deel is dat je nu de mogelijkheid hebt om aan de slag te gaan met boten en vliegtuigen. Deze zijn samen met motoren nu beschikbaar naast de standaard toffe wagens die de game kent. Op die manier is The Crew 2 echt een game die je alle facetten van het racen laat zien.

The Crew 2

Een ander belangrijk verschil is dat je nu vanaf het begin veel vrijheid hebt. Je hoeft niet eerst de wereld te verkennen om op plekken te komen, waardoor je dus het ene moment door de straten van New York scheurt en de race daarna in San Francisco zit. Of ergens op het platteland dat er tussen zit. The Crew 2

Onlangs hadden wij al de mogelijkheid om met The Crew 2 aan de slag te gaan. Dat beviel ons best wel goed, waardoor we echt uitkijken om uitgebreid met de game aan de slag te gaan. Twijfel jij dus nog, dan is de open beta een ideale kans om te ontdekken of de game bij je past. Om te vieren dat die beta nu beschikbaar is, mogen wij een tof prijzenpakket weggeven.

The Crew 2

Dit pakket bestaat uit een shirt, een pet, een lanyard, een poster en een patch. Kortom, gewoon een leuk pakket voor de liefhebber. Wil jij hier kans opmaken? Vul dan het onderstaande veld in. Kun je niet wachten op de game? Dan kun je hem hier bestellen en drie dagen eerder spelen.\
[contact-form-7 id=”321003″ title=”The Crew 2 winactie”]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ga nu los met The Crew 2 Open Beta en win een mooi prijzenpakket
Sluiten