Stay fit! Crossfitten met Star Wars-sportattributen

Hoe maak je jouw workout voor crossfit of fitness nog leuker? Simpel, koop een kettlebell in de vorm van een Storm Trooper, doe yoga-oefeningen op Han Solo of gooi met een Death Star-slam bal.

Als je nu denkt: ‘Waar heb je het over?’, kijk dan even naar deze bijzonder toffe sportattributen. Gegarandeerd dat iedereen ook een Darth Vader-kettlebell wilt zodra jij er mee de sportschool in komt.

Neem de ‘force’ mee naar je sportschool

Deze Star Wars sport-gear is ontworpen door de sportfabrikant Onnit. Wat meteen opvalt is hoe authentiek en gedetailleerd alle attributen eruit zien. De Death Star-slam ball lijkt op een schaalmodel van het echte exemplaar (als die bestond dan). Maar vergis je niet. Dit zijn geen simpele, gezellige sportspeeltjes. De Boba Fett-kettlebell weegt 20 kilo, de Storm Trooper rond de 25 kilo en Darth is zelfs 30 kilo. De slam ballen zijn gemaakt van een ontzettend sterk polyurethaan rubber dat niet snel kapot gaat.

Yoga met Han Solo

De yogamat is, buiten dat ‘ie gewoon ontzettend tof is, ook nog eens heel erg functioneel. Je kunt je vingers door die van Han krullen om zo de optimale grip te behalen. De mat zelf is vijf millimeter dik en anti-slip.

fitness star wars

Populaire cultuur in de sportschool

Onnit heeft naast de Star Wars-lijn nog andere pop-culture sportattributen, zoals de Marvel-lijn bijvoorbeeld. De sportattributen koop je hier. Of houd je meer van high-tech fitness? Zo ziet het fitnessen van de toekomst eruit.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Reageer op artikel:
Stay fit! Crossfitten met Star Wars-sportattributen
Sluiten