Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 apr 2018

Deze betaalbare innovatieve lamp is het lichtpuntje tijdens ieder outdoor avontuur

De lente heeft nu echt zijn intrede gedaan, en dat betekent dat het buitenleven ook weer is begonnen. Niet alleen worden de vakanties gepland, maar we zullen ook weer massaal parken en aan het water te vinden zijn in ons eigen landje. Goal Zero heeft de Crush Light op de markt gebracht, waarmee je nog langer kunt genieten van de warmer wordende avonden.

In de outdoor is less more

Wanneer je gaat kamperen, of gewoon een avondje in het park wilt hangen, is het altijd handig om een lantaarn bij je te hebben. In beide gevallen is het echter onhandig om een grote en zware lamp mee te moeten zeulen. Draagbaar, licht en klein zijn de sleutelwoorden voor velen die er wel van houden om de natuur in te trekken. Daar speelt Goal Zero goed op in.

Crush Light

Crush Light is een slim lampje

De Crush Light lijkt op het eerste gezicht een simpel lampje waar weinig innovatief aan is. Als je beter kijkt zie je echter dat dit een heel slim lampje is. Allereerst zegt de naam het al; de lamp is te ‘crushen’, en dus in elkaar te vouwen als een harmonica door het rubberen materiaal.

Crush Light

Daarnaast heeft hij verschillende standen voor de helderheid van het licht; hij kan heel fel licht afgeven maar kan ook zelfs flikkeren als een kaarsje. Deze laatste functie is natuurlijk ideaal voor wie een beetje meer sfeer in de tent wil brengen. Als je de lamp op de laagste stand zet dan zal de accu van de lamp maar liefst 35 uur mee gaan.

De lamp is op te vouwen, en dat heeft niet alleen voordelen voor het besparen van ruimte in je tas. Je kunt hem namelijk bijvoorbeeld half uitvouwen aan een kant, waardoor hij als een soort spot of sfeerlicht fungeert. Daar is goed over nagedacht!

Maak gebruik van de natuur

Als je gaat kamperen dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk gebruik maken van de natuur, en zo min mogelijk afhankelijk zijn van de techniek en elektriciteit. Daarom laadt deze lamp zich op middels een zonnepaneel dat op de bovenkant is bevestigd. De lamp volledig opladen duurt ongeveer 20 uur. O ja, nog een coole feature: de lamp is waterdicht en overleeft een beetje regen of nat gras dus prima.

Wat een toffe gadget als deze mag kosten? Je hebt de Crush Light al voor ongeveer 16,50 euro. Dat valt reuze mee, right?

Crush Light

Meer toffe outdoorgadgets bekijken? Check dan of in dit outdoorgadget-overzicht nog wat moois voor je staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze betaalbare innovatieve lamp is het lichtpuntje tijdens ieder outdoor avontuur
Sluiten