Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 apr 2019

Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De kleine correctie van gisteren was vannacht snel teniet gedaan toen de Aziatische markt positief reageerde. We zien vanochtend dan ook positieve koersen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins, hoewel er een aantal uitzonderingen is. De weekkoersen zijn overwegend positief. Vanochtend begint de handelsdag rustig met positief sentiment. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte van de actuele situatie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dalende dagkoersen, terwijl de weekkoersen van Bitcoin en top-10 Altcoins bijna allemaal positief zijn, ook nadat de koersexplosie van vorige week uit de cijfers verdween. Het sentiment is vanochtend positief in een rustige markt. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 10 april: koers Bitcoin en koersen altcoins zijn weer positief na off-day. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we inmiddels hoofdzakelijk stijgende dagkoersen voor de Altcoins. We zien nog 1 dalende dagkoers, OKB verliest 4,10%. Grootste stijger is Ontology (ONT), dat 6,03% omhoog gaat. Gemiddeld stijgen de koersen nu zo’n 3,5%. Bitcoin SV (BSV), Iota (MIOTA), Maker (MKK), Tezos (XTZ), OKB (OKB) en Basic Attention Token (BAT) noteren negatieve weekkoersen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief
Sluiten