Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 apr 2019

Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Naast de crypto-analyse stonden we stil bij een historische mijlpaal die de Bitcoin gisterennacht bereikte. De cijfers die bij deze mijlpaal horen tonen aan hoe snel de markt voor de Bitcoin zich ontwikkelt.

Bitcoin-nieuws

Hoewel de koers van de Bitcoin zich na de pas op de plaats van gisteren weer snel postief toonde is voorzichtigheid nog geboden. Zo kan volgens deze analist pas echt van een Bull-rally gesproken worden als de koers $ 6.200,- bereikt en dat minimaal 2 dagen vasthoudt. Er is vaak discussie over de vraag of de Bitcoin een bodemkoers heeft. Volgens deze trader is de kans groot dat deze er inderdaad is en op $ 3.100,- ligt. Deze analist verwacht dat we die bodem niet meer gaan zien. Hij voorziet dat koers even rond $ 5.000,- blijft schommelen en vindt dat een goed teken. Als de Bitcoin naar de volgende top gaat zou deze volgens de auteurs van dit artikel wel eens op $ 75.000,- of nog hoger kunnen liggen.

Altcoins

Op basis van deze analyse verwacht de auteur dat een maximale koers van $ 10,- voor Ripple (XRP) bereikbaar moet zijn. Dit sluit goed aan bij de bevindingen van deze auteur. Hij ziet dat de zoekresultaten voor Ripple in april pieken. Op basis van het verleden is dat een indicatie voor koersstijging in mei.

Eos (EOS) vestigt een nieuw record voor de meeste transacties in 1 dag.

In deze gezamenlijke analyse van Litecoin (LTC), Stellar (XLM) en Cardano (ADA) voor deze week en volgende week zien we dat de bull-rally aanhoudt.

Met deze algemene crypto-analyse, waarin we zien dat de huidige situatie lijkt op een herstelmoment voor een volgende Bull-beweging, sluiten we het nieuws over cryptomunten voor vandaag af.

Cryptobeurzen

Deze auteur is duidelijk fan van Binance, dus de nieuwsgierigen naar een lofzang op de grootste cryptobeurs ter wereld kunnen hun hart ophalen.

De Europese beurs Bitstamp heeft haar vergunning verkregen om ook in Amerika actief te mogen zijn.

Coinbase kondigt verdere maatregelen tegen cryptocrime aan.

Overig cryptonieuws

In dit achtergrondartikel legt een trader uit welke marktomstandigheden er volgens hem veranderd zijn waardoor de markt weer in de lift zit.

Amerikaanse wetgevers hebben een wetsvoorstel ingebracht waarmee cryptomunten buiten de strenge wetgeving van ‘securities’ zouden komen te vallen.

Mining-bedrijf Global Blockchain Mining Corp maakt bekend dat zij haar focus meer gaat verleggen naar het minen van Altcoins en een naamswijziging overweegt.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief
Sluiten