Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 apr 2019

Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag de rentebesluiten van de ECB. Ook houdt de ECB aansluitend een toespraak en persconferentie. Tot slot vergadert men vandaag over de Brexit

In Amerika publiceert men vandaag de consumentenprijsindexcijfers over maart en de maandelijkse begrotingsverklaring. Daarnaast volgen vandaag de notulen van de FOMC, die een indicatie geven van komende rentebesluiten. Tot slot staat de veiling van de 10-jaarsrente op het programma.

De crypto-agenda en monetaire agenda geven geen aanleiding om invloed op de cryptokoersen te verwachten aangezien er geen ingrijpende rentebesluiten te verwachten zijn. Mochten die toch komen dan lijken ze eerder positief voor de cryptomunten dan negatief. De cryptomarkt kan dus vandaag op eigen kracht de ruimte zoeken om de weg naar boven te vervolgen, tenzij onverwachte bekendmakingen over de Brexit roet in het eten gooien. Hoe de handelsdag verloopt kun je volgen via de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog moet komen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer positief
Sluiten