Tech 12 feb 2019 Robert Kroes

Crypto-analyse 12-2: koers Bitcoin neutraal, Altcoins wisselen

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Naast onze crypto-analyse boden we gisteren liefst 3 achtergrondartikelen. Zo vroegen we ons af of de hype rond Bitcoin (BTC) achter de rug is of nog moet beginnen. Ook keken we vooruit naar de mogelijke Bitcoin-ontwikkeling richting 2022. Tot slot stonden we stil bij een slinkse App uit de Playstore die het op jouw cryptomunten voorzien had.

Cryptomunten

In deze analyse zien we dat het aantal kopers van Bitcoin (BTC) toeneemt. De CEO van cryptoconsultant DeVere ziet een aantal factoren voor verdere stijging van de Bitcoin. De transactiefees dalen in ieder geval, deze zijn zelfs historisch laag. Dit achtergrondartikel laat een aantal kenmerkende fases van een bull-run zien. Bitcoin schijnt deze nu te doorlopen.

Altcoins

Ripple (XRP) is hard op zoek naar personeel. Forse miljoenenbonussen worden daarbij niet geschuwd. De koersverwachting is overigens wisselend.

Op basis van deze analyse staat de Eos (EOS) aan de vooravond van een volgende break-out en zijn er koersstijgingen te verwachten. Er was meer goed nieuws voor Eos (EOS), want op basis van deze analyse blijkt dat zij samen met Tron (TRX) de Blockchain-gaming markt domineert.

Ook de koersanalyse van de Dash (DASH) duidt op een komende stijging.

De Maker (MKR) is de volgende cryptomunt met een positief trader alert op basis van de koersanalyse.

Er gaan negatieve verhalen die erop duiden dat de Nem (XEM) in zwaar weer verkeert. In dit artikel de achtergronden en de acties de stichting achter Nem neemt om een faillissement te voorkomen.

Regelgeving

De SEC schijnt gunstig gestemd te zijn over de crypto-ETF, dus worden er meer verzoeken gedaan. Dit verzoek omvat diverse financiële producten. Ondertussen zijn experts ervan overtuigd dat de vergunning voor de eerste ETF eraan komt. De nieuwe regelgeving kan ook van impact zijn op Ripple (XRP) en Stellar (XLM)

Overig cryptonieuws

In deze bijdrage vraagt de auteur zich af waarom cryptomunten zo volatiel zijn.

Door inbouw van een cryptowallet in haar smartphone zou Samsung wel eens de trekker voor een volgende Bitcoin-rally kunnen zijn.

Met het treurige verhaal van deze belegger die met $ 560.000,- al zijn spaargeld verloor bij cryptobeurs Quadriga CX sluiten we het cryptonieuws van vandaag af.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 12-2: koers Bitcoin neutraal, Altcoins wisselen
Sluiten